Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Rob is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0174-784123
Jouw gediplomeerde bedwantsenbestrijder

Bedwantsbestrijding in Westland

20 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef bedwants geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.4 
 • CPMV gecertificeerd

Wij bestrijden bedwantsen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Rob en maak direct een afspraak.

Bel direct met Rob

Stuur een mail

Stuur een mail en Rob neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Rob belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Westland

Overlast van bedwants? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van bedwantsen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze bedwantsen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze bedwantsenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze bedwantsenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de bedwantsen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze bedwantsen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE bedwantsenBESTRIJDER VAN Westland Expert aan het woord

Mijn naam is Rob van Ongediertebestrijding Westland. Ik ben jouw lokale bedwantsenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Westland. Heb je last van bedwantsen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Rob Verhagen
Super snel De beste bedwantsen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten bedwantsbestrijding Westland

Wist je dat bedwantsenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele bedwantsenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Rob van Ongediertebestrijding Westland is een expert in bedwantsen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Rob en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals bedwantsen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld bedwantsen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze bedwantsen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de bedwantsen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van bedwantsen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de bedwantsen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de bedwantsen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Rob kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0174-784123
WAAR Rob WERKT Werkgebied

Woon je in Westland of omgeving, dan staan Rob en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met bedwantsen. Of je nu in Westland woont, deze bedwantsenbestrijder komt naar je toe! Bel 0174-784123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Rob is actief in omgeving Naaldwijk, Westland.

Wat valt er onder Westland?
 • Westland
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Westland? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Rob van Ongediertebestrijding Westland

20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4


Bedwantsen bestrijden Westland

Ben je wakker geworden met rode, jeukende bultjes? Dit kunnen heel goed bedwantsenbeten zijn. Wat nu? Geen zorgen, jouw lokale ongediertebestrijder uit Westland staat voor je klaar! Steeds vaker krijgen onze bestrijders uit Westland meldingen van bedwantsen en hier weten ze gelukkig wel raad mee. Bel ons nu 0174-784123.

Hoe krijg je bedwantsen in huis?

Bedwantsen reizen graag met je mee om zo bij jou thuis in bed te belanden. Bedwantsen vind je voornamelijk op de volgende plekken:

 • In accommodaties, zoals hotels, B&B’s en hostels;
 • In het openbaar vervoer, zoals treinen, bussen en vliegtuigen;
 • In tweedehands spullen, zoals banken, matrassen en kleding.
 • Op al deze plekken komen veel mensen. Bedwantsen houden zich op deze plekken schuil, totdat jij langskomt om in je bagage met je mee te reizen naar huis. Eenmaal bij jou thuis verstoppen ze zich in je bed om zich ‘s nachts te voeden met jouw bloed.

Jouw lokale bedwantsenbestrijder in Westland

Heb je last van bedwantsen in huis? Neem dan direct contact op met jouw lokale bedwantsenbestrijder in Westland. Voor je het weet, breidt het zich uit tot een bedwantsenplaag. Onze ongediertebestrijders uit Westland komen je hier graag bij helpen. Snel en effectief bestrijden onze professionals de bedwantsen bij jou thuis. Als een houten vloer, een meubel van hout of de houten draagconstructie vol met gaatjes zit, dan heb je waarschijnlijk last van boktor. Om te voorkomen dat van het hout enkel stof overblijft, dien je boktor in huis zo snel mogelijk te laten bestrijden. Voor bedwantsbestrijding neem je contact op met jouw lokale ongediertebestrijder uit Westland.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!