Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in West-Terschelling
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0562 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in West-Terschelling

Heb je last van boktor? Dan richten ze binnen no-time veel schade aan in je huis. De larven van de boktor blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten en vreten zo alles kapot. Houten vloeren, meubels, draagconstructies, niets is veilig voor de boktor. Bel daarom zo spoedig mogelijk met lokale professionals uit West-Terschelling om jou van de boktor af te helpen. Woon je in West-Terschelling of omgeving, zoals Kaard, Baaiduinen of Kinnum? Wij staan binnen 24 uur op je stoep en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Onze lokale boktorbestrijders uit West-Terschelling hanteren een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden je direct de oplossing voor jouw boktorprobleem. Bel direct voor een afspraak of laat je terugbellen.

Heb ik last van boktor in huis?

In vloeren, meubels en andere houten constructies legt de boktor tot wel tweehonderd eitjes. Als deze na een aantal weken uitkomen, boren de larven zich direct in het hout. Als ze eenmaal in het hout zitten, blijven ze daar tot wel tien jaar in leven. In de tussentijd richten ze veel schade aan en ondervind je erge hinder van de larven. Het is noodzaak direct de hulp in te schakelen van een professionele ongediertebestrijder.

Is boktor schadelijk?

De larven van de boktor zitten met velen in het hout en eten dit tot in de kern op. Ze richten hierdoor enorme schade aan. Steunbalken en draagconstructies, er blijft niets van over. Houten constructies welke zijn aangetast door de boktorlarven moeten, indien niet tegen het ongedierte wordt opgetreden, vaak in z’n geheel worden vervangen. Dit om instortingsgevaar te voorkomen.

Professionele boktorbestrijding in West-Terschelling en omgeving

Last van boktor in je huis? En wil je hier zo snel mogelijk van af? Onze professionele boktorbestrijders uit West-Terschelling hebben altijd een oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij staan binnen 24 uur op je stoep om jouw boktor te bestrijden. Woon je in West-Terschelling of omgeving, zoals Kaard, Baaiduinen of Kinnum? Onze lokale professionals hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Bel nu voor een afspraak of laat je informeren. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

West-Terschelling, Baaiduinen, Formerum, Hee, Hoorn, Kaard, Kinnum, Landerum, Lies, Midsland, Oosterend, Striep, Vlieland.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9316 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 17 minuten geleden
  • SSL beveiligde website