Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Wespen / Wespenbestrijding

Wespenbestrijding

Heb je een wespennest ontdekt in of rondom je huis, wees dan voorzichtig. Wespen reageren agressief en steken onmiddellijk als ze zich bedreigd voelen of wanneer hun wespennest in gevaar is. Om vervelende situaties te voorkomen, plan je zo snel mogelijk een wespenbestrijding in door een professionele ongediertebestrijder.

Wespenbestrijding

Wespenoverlast? Vind het wespennest!

Wespen in je omgeving, dat is behoorlijk vervelend en bovendien erg gevaarlijk! Wanneer je last van hebt, dan moet er ergens een wespennest in de buurt zitten. Een wespennest bestaat uit wel duizenden wespen en bevindt zich meestal op een beschutte plek. Wespen zijn maar een klein openingetje nodig om in een loze ruimte eeen gigantisch wespennest te bouwen. Jouw huis of schuur is dan ook een ideale plek voor het bouwen van een wespennest en het stichten van een wespenkolonie. Ook in verlaten holen onder de grond bouwen wespen graag een wespennest. Heb je last van wespen, dan dien je het wespennest op te sporen en een professionele ongediertebestrijder een effectieve wespenbestrijding te laten uitvoeren.

Sluit nooit de invliegopening af

Als je denkt dat je met het afsluiten van het wespennest een effectieve wespenbestrijding uitvoert, dan heb je het goed mis. Sluit de invliegopeningen nooit af! Wespen komen er altijd uit en dan heb je een nog groter wespenprobleem.

Zelf een wespenbestrijding uitvoeren

Wespen zelf bestrijden, is een absolute afrader. Wanneer wespen het gevoel krijgen dat ze het wespennest moeten verdedigen of ze zich in het nauw gedreven voelen, worden ze gevaarlijk voor ons. Zodra wespen horizontale vliegbewegingen maken, zijn ze bezig met verdedigen en dit leidt uiteindelijk leiden tot wespensteken. Tegelijkertijd alarmeren ze de andere wespen en dan ben je nog niet jarig!

Laat een wespenbestrijding uitvoeren door een professional

Het is raadzaam om een professionele ongediertebestrijder voor een effectieve wespenbestrijding in te schakelen! Dan ben je er zeker van dat het wespennest in zijn geheel bestreden wordt. Bovendien loop je niet het risico op zo’n pijnlijke wespensteek. Als wespen zien dat het nest bedreigd wordt, is de kans namelijk groot dat je gestoken wordt. Bij een wespensteek komt er een stofje vrij die andere wespen aantrekt. Hierdoor word je meerdere malen gestoken wat natuurlijk geen pretje is. Schakel via ons hier jouw professionele ongediertebestrijder uit de buurt in. Je moet dan wel het wespennest, of in ieder geval de invliegopening, hebben gevonden. Als het wespennest op een eenvoudige plek zit, zijn binnen no-time de wespen bestreden. Bevindt het nest zich wel op een lastige plek, dan heeft onze professionele ongediertebestrijder de kennis, kunde en middelen in huis om alsnog een effectieve wespenbestrijding uit te voeren.

Een wespennest verwijderen

Een wespennest verwijderen dat nog actief is, moet je niet doen. Voordat je een wespennest verwijderen kan, moet eerst een wespenbestrijding plaatsvinden. Wespenbestrijding en een wespennest verwijderen is dus niet hetzelfde. Veel mensen denken dat het een wespennest verwijderd wordt bij een wespenbestrijding, maar dat is niet zo. Bij een wespenbestrijding worden de wespen met gif bestreden door gif in de ingang van het wespennest te spuiten. Het is belangrijk dat de ingang van het wespennest toegankelijk blijft, zodat wespen die buiten het wespennest zijn nog binnen kunnen komen en met het gif in aanraking komen. Wanneer het nest eenmaal is bestreden, keren er nooit meer wespen terug naar dat wespennest. Je kunt het nest dan dus gewoon laten zitten. Vaak zit een wespennest ook op een lastige plek en is het wespennest verwijderen niet zo eenvoudig. Wil je het wespennest toch weg hebben? Wacht dan een aantal weken en laat dan het wespennest verwijderen door een professionele ongediertebestrijder.

Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!