Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Weert
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0495 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ratten bestrijden in Weert

Ratten in je huis zijn niet alleen vervelend, maar zijn ook schadelijk voor je eigendommen en gezondheid. Ze vormen dus een gevaar voor mens en dier. Wanneer je merkt dat je ratten in je huis hebt, neem dan direct contact op met onze professionele rattenbestrijders uit Weert. Wij zijn dagelijks in Weert en omgeving bezig ongedierte te bestrijden tegen een vast, laag tarief. Woon je dus in de omgeving van Weert, zoals Kelpen-Oler, Stramproy of Leveroy? Dan zijn onze lokale professionals binnen 24 uur op locatie zonder voorrijkosten te rekenen. Wij staan 24/7 voor je klaar om jouw rattenprobleem op te lossen. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak.

Hoe herken ik ratten?

De aanwezigheid van ratten herken je snel als je de kenmerken weet. Ratten zijn namelijk vooral ’s nachts actief en erg schuw, dus overdag zie je ze niet. Let dus vooral op de sporen die ratten ’s nachts hebben achter gelaten. Denk hierbij aan de uitwerpselen, donkerbruin van kleur en één tot twee centimeter lang. Ook geven ratten ook een ammoniak-achtige geur af die je sterk ruikt in huis. Verder hebben ratten tanden die continu groeien, hierdoor knagen ze aan alles om deze scherp en kort te houden. Wanneer je geknaag hoort ’s nachts of je hebt knaagschade aan je meubilair, is dit ook een teken dat er ratten in je huis zitten.

Ratten, zijn ze gevaarlijk?

Ratten zijn gevaarlijk. Niet zozeer dat ze je aanvallen, want ze zijn erg schuw. Ratten zijn echter dragers van verschillende gevaarlijke ziektes. Wanneer je uitwerpselen vindt, ruim je deze beter ook niet zelf op. Hier zitten veel virussen in die schijn zijn voor je gezondheid, zoals hersenvliesontsteking. Verder knagen ratten ook overal aan, waardoor ze erge schade veroorzaken. Ze knagen aan bijvoorbeeld elektra wat tot kortsluiting en brand kan leiden. Bovendien planten ratten zich erg snel voort, dus binnen de kortste keren heb je met een rattenplaag te maken.

Professionele rattenbestrijding in Weert en omgeving

Wanneer je het vermoeden hebt dat er een rattenplaag in je huis zit, bel dan nu voor een afspraak. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bezig ongedierte te bestrijden in Weert en omgeving. Wij hebben de kennis en kunde in huis om een rattenplaag snel en effectief te verwijderen. Hierdoor bieden onze professionele rattenbestrijders uit Weert binnen 24 uur na jouw melding een oplossing voor jouw rattenprobleem. Het uitvoeren van bestrijdingen doen wij tegen een vast, laag tarief. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet als je in Kelpen-Oler, Stramproy of Leveroy woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu met ons telefoonnummer. Of laat je gegevens hier achter, dan bellen wij je terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Weert, Budel, Budel-Dorplein, Budel-Schoot, Ell, Gastel, Haler, Kelpen-Oler, Leveroy, Maarheeze, Nederweert, Nederweert-Eind, Ospel, Soerendonk, Stramproy.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9348 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 4 minuten geleden
  • SSL beveiligde website