Mogen wij je helpen?

Wespen bestrijding in Wageningen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0317 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Wespen bestrijden in Wageningen

Heb je een wespennest? Schakel onze professionele wespenbestrijders uit Wageningen in. Binnen 24 uur bestrijden wij wespen in heel Wageningen en omgeving, dus ook in Rhenen, Heelsum en Renkum staan we binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij zijn 24/7 bereikbaar en voor het bestrijden van een wespennest hanteren wij een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze professionele wespenbestrijder uit Wageningen.

Hoe vind ik het wespennest?

De wespenkoningin begint in het voorjaar met het bouwen van het wespennest. Ze zoekt hiervoor een goed verstopte plek. Dit kan heel hoog in een boom zijn, maar vaker kiest ze hiervoor de grond, jouw spouwmuur of je dak. Hier zie je vele wespen steeds druk in en uit vliegen. Het wespennest zelf zie je dus vaak niet. Heb jij een nest in je huis of tuin? Geen nood, ook deze wespennesten bestrijden wij op vakkundige wijze. Een wespennest wordt nooit opnieuw gebruikt, dus het verwijderen van het wespennest is niet nodig.

Kan ik een wespennest zelf bestrijden?

Wespen zijn zeer agressieve insecten en twijfelen niet om direct te steken wanneer ze zich bedreigd voelen. Probeer een wespennest dan ook nooit zelf te bestrijden. Stop de invliegopening nooit dicht, de wespen zoeken dan een andere uitweg. Wespen hebben sterke kaken en vreten zich een uitweg door beton en baksteen. Zo komen ze vaak uit aan de binnenkant van je huis. Het gevolg is dan een zeer agressief wespenvolk binnen in je huis. Probeer een wespennest dus niet zelf te bestrijden, maar schakel een professional uit de buurt in.

Professionele wespenbestrijding in Wageningen en omgeving

Onze professionele wespenbestrijders uit Wageningen bestrijden binnen 24 uur jouw wespennest. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten bieden wij jou de directe oplossing tegen wespen. In heel Wageningen en omgeving, dus ook als je in Rhenen, Heelsum of Renkum woont, staan we voor je klaar. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze specialist in wespenbestrijding.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Wageningen, Heelsum, Renkum, Rhenen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9303 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 4 minuten geleden
  • SSL beveiligde website