Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Wageningen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0317 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Wageningen

Heb jij ovenvisjes in huis? Schakel hier onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Wageningen in. Onze professionals bestrijden dagelijks ovenvisjes, maar ook andere franjestaarten, zoals zilvervisjes en papiervisjes in Wageningen en omgeving. Binnen 24 uur bieden wij jou de oplossing tegen dit ongedierte voor een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij nooit voorrijkosten, ook niet als je in Renkum, Rhenen of Heelsum woont. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel direct voor een afspraak binnen 24 uur.

Ovenvisje, papiervisje, zilvervisje…

Het ovenvisje behoort net als het papiervisje en het zilvervisje tot de franjestaarten. Qua uiterlijk lijken ze in eerste instantie erg veel op elkaar. Alleen een geoefend oog ziet de verschillen tussen deze drie insecten. Het ovenvisje komt in Nederland eigenlijk nog weinig voor. Het leeft graag in zeer warme omstandigheden, dus soms komen we ze nog tegen in de buurt van professionele ovens. Het zilvervisje en papiervisje daarentegen komen steeds vaker voor in onze huizen. De huizen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat ze de perfecte leefomgeving vormen voor deze twee franjestaarten.

Hoe leeft het ovenvisje?

Ovenvisjes leven zoals gezegd op zeer warme plekken. Temperaturen boven vijfentwintig graden vinden ze ideaal. Ovenvisjes eten koolhydraten. Ze eten dus graag van ons voedsel, maar ook papier, textiel en behang vinden ze heerlijk. Ovenvisjes richten dus wel degelijk schade aan wanneer ze in onze omgeving leven.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Wageningen en omgeving

In Wageningen zijn onze professionele ongediertebestrijders dagelijks druk met het bestrijden van alle soorten ongedierte. Heb jij last van ovenvisjes of van de andere franjestaarten en wil je deze uit je huis hebben, neem dan direct contact op. Onze professionele bestrijders zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur klaar om jouw ovenvisjes te bestrijden. Wij rekenen nooit voorrijkosten, ook niet in Renkum, Rhenen en Heelsum. Daarnaast rekenen wij voor alle bestrijdingen een vast, laag tarief. Wil jij binnen 24 uur een directe oplossing tegen ovenvisjes? Bel dan nu met ons telefoonnummer of laat je gegevens hiernaast achter, dan belt onze specialist jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Wageningen, Heelsum, Renkum, Rhenen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9296 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 2 minuten geleden
  • SSL beveiligde website