Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
John is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0317-781123
Jouw gediplomeerde muizenbestrijder

Muizenbestrijding in Wageningen

19 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef muizen geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.5 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden muizen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met John en maak direct een afspraak.

Bel direct met John

Stuur een mail

Stuur een mail en John neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en John belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Wageningen

Overlast van muizen? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van muizen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze muizen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze muizenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze muizenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de muizen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze muizen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE muizenBESTRIJDER VAN Wageningen Expert aan het woord

Mijn naam is John van Eerste Hulp Bij Ongedierte. Ik ben jouw lokale muizenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Wageningen. Heb je last van muizen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, John Hofmans
Super snel De beste muizen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten muizenbestrijding Wageningen

Wist je dat muizenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele muizenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. John van Eerste Hulp Bij Ongedierte is een expert in muizen bestrijden. Bel John en leg je probleem voor. Naar aanleiding van deze factoren stelt prijs vast die je betaalt voor het bestrijden van muizen.

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals muizen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder op een ladder klimmen om een wespennest te verwijderen, of onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld muizen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van een wespennest. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze muizen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de muizen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van muizen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de muizen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de muizen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met John kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0317-781123
WAAR John WERKT Werkgebied

Woon je in Wageningen of omgeving, dan staan John en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met muizen. Of je nu in Heelsum, Renkum of Rhenen woont, deze muizenbestrijder komt naar je toe! Bel 0317-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

John is actief in omgeving Nijmegen, Arnhem, Wageningen, Bemmel, Druten, Zetten, Grave, Tiel, Culemborg, Wijchen, Velp, Beesd, Enspijk, Elst.

Wat valt er onder Wageningen?
 • Heelsum
 • Renkum
 • Rhenen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Wageningen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER John van Eerste Hulp Bij Ongedierte

19 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.5


Muizen bestrijden in Wageningen

Heb jij muizen in huis en wil je hier direct een oplossing voor? Schakel onze professionele muizenbestrijder in Wageningen in. Wij bestrijden dagelijks muizen in heel Wageningen en omgeving, dus ook in Rhenen, Heelsum en Renkum bieden wij jou directe hulp bij muizenoverlast. Binnen 24 uur na jouw melding bestrijden onze professionals de muizen in jouw huis of bedrijf. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu 0317-781123 voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze specialist. Wij hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten!

Heb ik een muizenplaag?

Er bestaan vele soorten muizen. In de Nederlandse huizen hebben wij vooral last van de huismuis, vandaar ook deze naam. Hoe weet je nou of je last hebt van een muizenplaag? Tref je kleine, donkere, hagelslagachtige uitwerpselen aan, dan wijst dit op de aanwezigheid van muizen. Ook knaagschade aan (verpakkingen van) etenswaren, draden, snoeren of aan isolatiemateriaal duidt op activiteit van muizen in huis. Ook hoor je soms bonkende, krassende geluiden tussen het plafond. Muizen bouwen hun nest nooit ver van hun voedselbron. Wanneer ze zich in jouw huis van voedsel voorzien, zit hun nest waarschijnlijk ook in jouw huis. Ze planten zich erg snel voort en zo ontstaat binnen de kortste keren een muizenplaag.

Muizen in huis

Wanneer je muizen in huis hebt, is dat enorm vervelend en schadelijk. Maar hoe komen ze in je huis? Het skelet van een muis is erg smal, dus via de kleinste gaten en kieren betreedt de muis jouw huis. Een spleetje van een halve centimeter is voldoende voor een muis om binnen te komen. Muizen in huis zijn slecht voor je gezondheid, net als ratten dragen ze veel ziektes met zich mee. Ook knagen ze voortdurend om hun tanden scherp en kort te houden. Zo veroorzaken muizen veel knaagschade in jouw huis, soms zelfs met kortsluiting en brand tot gevolg.

Professionele muizenbestrijding in Wageningen en omgeving

Wanneer je last hebt van muizen of zelfs een muizenplaag is professionele muizenbestrijding echt noodzakelijk. Onze muizenbestrijders uit Wageningen zijn hiervoor 24/7 te bereiken. Neem direct contact met ons op, dan staan wij binnen 24 uur bij jou op de stoep. Voor een vaste, lage prijs zorgen wij voor een snelle en effectieve muizenbestrijding. Wij rekenen nooit voorrijkosten, ook niet als je in Rhenen, Heelsum of Renkum woont. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct door ons terugbellen.
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!