Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Wageningen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0317 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Wageningen

Last van houtworm? Wij bieden de directe oplossing! Onze professionele ongediertebestrijders uit Wageningen bestrijden snel en effectief jouw houtworm. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een afspraak binnen 24 uur. Wij bestrijden dagelijks houtworm in Wageningen, Renkum, Rhenen en Heelsum voor een vaste, lage prijs. Wij rekenen geen voorrijkosten. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze houtwormspecialist.

Wat is houtworm?

Houtworm is een verzamelnaam voor de larven van verschillende soorten kevers die in het hout leven. De meest bekende zijn de larven van de gewone houtwormkever, ook wel het doodskloppertje genoemd. Daarnaast staan de larven van de bonte knaagkever of bonte klopkever ook wel bekend als de grote houtworm. Tevens is er nog een derde kever die veel schade aan houtwerk veroorzaakt, namelijk de huisboktor. Hierbij spreken we dan niet over houtworm, maar over boktor. Dit omdat de levenswijze van beide soorten aanzienlijk verschillen van elkaar.

Hoe herken ik de houtworm?

Als je houtworm hebt in je houten constructie, herken je dat vooral aan de sporen die de larven van de houtwormkever achterlaten. Verzwakte houten constructies, kleine gaatjes in het hout en boormeel (zaagselachtige uitwerpselen) zijn tekenen van de aanwezigheid van houtworm. Een volwassen kever zie je zelden en ook de larven zelf zie je niet snel zitten.

Professionele houtwormbestrijding in Wageningen en omgeving

Wanneer houten voorwerpen, balken of vloeren door houtworm zijn aangetast, is het van belang een professionele houtwormbestrijder in te schakelen. Onze professionele ongediertebestrijders hebben veel ervaring in het bestrijden van houtworm. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in Wageningen en omgeving, dus ook in Renkum, Rhenen en Heelsum bieden wij binnen 24 uur de oplossing tegen houtworm. Voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar per telefoon en mail, dus bel meteen voor een afspraak met ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Wageningen, Heelsum, Renkum, Rhenen.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9315 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 19 minuten geleden
  • SSL beveiligde website