Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Waalwijk
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0416 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Waalwijk

Het is één van je nachtmerries; boktor die in jouw huis voor grote vernielingen zorgt. Houten vloeren, meubels en kapconstructies vallen ten prooi aan dit ongedierte. De aanwezigheid van boktor is te herkennen aan de ovaalvormige uitvliegopeningen in het hout en aan het knagende geluid dat ze in de zomer op warme dagen produceren. Wanneer de huisboktor de tijd krijgt om zich gedurende een aantal jaren door het hout van jouw huis te boren, richten ze op grote schaal vernielingen aan. De noodzaak van de verwijdering van de boktor is dus hoog. Neem hier direct contact op met jouw lokale ongediertebestrijder uit Waalwijk voor een boktorbestrijding tegen een vast, laag tarief. Onze professionele boktorbestrijders staan 24/7 voor je klaar om je binnen 24 uur te helpen met jouw boktorprobleem. Ook in Veen, Genderen en Eethen zijn wij dagelijks actief. Altijd zonder voorrijkosten!

Wat is boktor?

Wanneer we over boktor spreken, bedoelen we eigenlijk de larven van de boktorkever. De boktorkever legt haar eitjes op onbehandeld hout. Als de eitjes uitkomen, boren de larven van de boktor zich in het hout. Ze maken lange gangetjes in het hout en gaan tot in de kern van het hout. De larven blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten, daarna verpoppen ze zich en kruipen als volwassen boktorkever uit het hout. Hierbij laten ze een ovaal gaatje in het hout achter. De kever legt vervolgens haar eitjes weer op het hout, waarna de cyclus weer van voren af aan begint.

Kan ik boktor zelf bestrijden?

De larven van de boktor boren zich tot in de kern van het hout, een spoor van vernieling achterlatend. Aan de buitenkant zijn vaak alleen maar ovale gaatjes in het hout te zien. Het bestrijden van boktor vereist speciale technieken en bestrijdingsmiddelen waar alleen een professionele, geregistreerde ongediertebestrijder over beschikt. Het bestrijden van boktor is dus echt een klus voor een vakman, het liefst eentje bij jou uit de buurt.

Professionele boktorbestrijding in Waalwijk en omgeving

Heb jij boktor in de houten constructie van jouw huis? Neem dan hier contact op met onze professionele boktorbestrijders uit Waalwijk. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw boktorprobleem. Altijd tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten, ook als je in Veen, Genderen of Eethen woont. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of laat je direct terugbellen door onze boktorspecialist.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Waalwijk, Babyloniënbroek, Drongelen, Drunen, Dussen, Eethen, Elshout, Genderen, Heusden, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Meeuwen, Sprang-Capelle, Veen, Waspik, Wijk en Aalburg.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9303 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 0 minuten geleden
  • SSL beveiligde website