Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Vogels / Vogelwering

Vogelwering

Vogelwering

Vogels verjagen

Er zijn veel effectieve manieren qua vogelwering om vogels te ontmoedigen of om ze weg te jagen uit je tuin of van je balkon. Om vogels te verjagen kun je het volgende gebruiken:

  • anti-vogelstrips
  • vogelverschrikkers
  • vogelnetten
  • geluiden

Een professionele ongediertebestrijder die jou hierbij kan helpen, vind je hier.

Anti-vogelstrips

Anti-vogelstrips zijn overal aan te schaffen en het is een handige manier van vogelwering om te voorkomen dat vogels op een bepaalde plek terugkomen. De strips bevatten pinnen waardoor de vogels vrijwel onmogelijk kunnen landen. Plaats de strips op de rand van je balkon of op de rand van je dak. De vogels worden hierdoor afgeschrikt. Als ze toch willen landen, verwonden ze zichzelf. Vandaar dat de meeste vogels wegblijven als je deze anti-vogelstrips plaatst.

Vogelverschrikker

Een ietwat diervriendelijkere manier van vogelwering is een vogelverschrikker. Kraaien en andere vogels veroorzaken vaak veel overlast in akkers en weilanden. Zet een vogelverschrikker neer om de vogels weg te houden. Vogels denken dat de vogelverschrikkers mensen zijn en zullen als gevolg daarvan uit de buurt blijven. Dit is echter geen permanente oplossing. Vogels hebben al snel door dat het niet gaat om echte mensen en keren binnen de kortste keren weer terug.

Vogelwering met geluid

Een andere doeltreffende manier van vogelwering is het installeren van geluidsinstallaties. Deze geluidsinstallaties zenden diverse geluiden uit die vogels afschrikken. Sommigen zenden trillingen uit die de vogels als onaangenaam ervaren. Er bestaan ook geluidsinstallaties die geluiden van roofvogels imiteren om de vogels bang te maken. Dit is een diervriendelijke en effectieve oplossing om vogeloverlast tegen te gaan. Sommige installaties hebben ook ingebouwde lichten om de verwarring voor vogels compleet te maken.

Vogelnet

Om vogels letterlijk te weren, is het verstandig om vogelnetten aan te schaffen. Deze vogelnetten span je boven een gedeelte van je tuin of voor je balkon. De vogels kunnen simpelweg niet door de netten heen en zijn gedwongen om een andere plek te zoeken voor hun vogelnest. Door deze netten heb je ook geen last meer van vogelontlasting op je balkon.

Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!