Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Vlooien / Vlooienbestrijding

Vlooienbestrijding

Vlooien verplaatsen door hun krachtige springpoten zich erg snel van de ene naar de andere plek. Dit insect voedt zich met bloed van warmbloedige zoogdieren. Dus zowel jouw huisdier als jou bijten ze graag. Na hun voedingsmoment gaan ze er ook meteen vandoor. Je huisdier en jou met een of meerdere jeukende vlooienbeten achterlatend. Erg vervelend en daarom wil je zo snel mogelijk een vlooienbestrijding uitvoeren.

Vlooienbestrijding

Kan ik vlooien zelf bestrijden?

Doordat ze zich zo snel verplaatsen, ziet men de vlo amper, laat staan dat je ze kan vangen. Het is daarom ook lastig om te zien of bijvoorbeeld je huisdier er last van heeft door naar de beestjes op zoek te gaan. Wel is heel veel krabben een teken dat je huisdier gebeten is door vlooien. Je kan ervoor kiezen om de vlooien zelf te bestrijden. Dit doe je zo:

  • Laat je hond of kat karnemelk drinken. Hierdoor wordt de huid van je huisdier minder aantrekkelijk voor de vlo om bloed te halen.
  • Zet ’s avonds een bord met beetje afwasmiddel neer met in het midden een aangestoken drijfkaarsje. De vlooien worden aangetrokken door het licht, maar kunnen vervolgens door het afwasmiddel niet meer weg.
  • Smeer je huisdier in met azijn. Hierdoor schrik je de vlooien af en jaag je ze weg.

De meningen over deze doe-het-zelf tips zijn verdeeld. Iedere vlo is namelijk anders en vaak zijn deze oplossingen maar van tijdelijke duur. Ook is het mogelijk dat je huisdier de karnemelk niet wil drinken en een naar azijn ruikend huisdier is ook niet al te prettig. Het beste is om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen voor een vlooienbestrijding.

Professionele vlooienbestrijding

Je kan het altijd proberen om de vlooien weg te jagen, maar de kans is groot dat ze daarna weer terugkomen en dan begin je weer van voren af aan. Om zo snel mogelijk effectief van de vlooien in je huis af te komen, schakel je hier de hulp in van een professionele ongediertebestrijder. Zij werken met de juiste middelen en hierdoor worden vlooien bestreden in plaats van weggejaagd of gelokt. Bestrijding is de beste manier en wanneer je dit door een professional laat doen, wordt het geen tijdelijke oplossing, maar een langdurige oplossing.

Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!