Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Venlo
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
077 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Venlo

Jeuk? Bultjes? Help, ik heb last van vlooien in huis! Je komt thuis na een vakantie en het barst ervan. Zelf word je ook gebeten en hier wil je natuurlijk meteen vanaf. Schakel dan zo snel mogelijk onze professionele vlooienbestrijders uit Venlo in. Wij bestrijden dagelijks vlooien in Venlo en omgeving. Dus ook in Tegelen, Steyl en Velden zijn wij elke dag aanwezig om jou van je vlooienprobleem af te helpen. Bel nu voor een afspraak of laat je direct terugbellen voor een vlooienbestrijding binnen 24 uur. Je betaalt altijd een vaste, lage prijs en daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

De leefwijze van een vlo

Een vlo is een parasitair insect. Dat houdt in dat vlooien zich voeden door bloed te zuigen bij mensen en dieren. In Nederland komt de kattenvlo het meest voor. De mensenvlo daarentegen komt zeer zelden voor in Nederland. De kattenvlo leeft op zowel honden als katten en doen bij de mens soms een proefbeet. Vaak ontstaat een vlooienplaag wanneer er tijdelijk weinig activiteit is geweest in huis, bijvoorbeeld in verband met vakantie. De coconnen komen massaal uit bij thuiskomst en je wordt direct besprongen door vlooien die bloed nodig hebben om te overleven en zich voort te planten. Je hele huis zit dus onder die kleine beestjes en hier wil je zo snel mogelijk vanaf.

Professionele vlooienbestrijding in Venlo en omgeving

Als je helemaal gek wordt van de vlooien omdat zo overal zitten, neem dan direct contact op met onze lokale vlooienbestrijder uit Venlo. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus ook ’s avonds en in het weekend, om jouw vlooienprobleem professioneel en effectief op te lossen. Ook in plaatsen buiten Venlo, zoals Tegelen, Steyl en Velden, komen wij je helpen. Als je direct contact met ons opneemt, bieden wij jou een oplossing binnen 24 uur. Dit doen wij altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten! Wil je een afspraak maken of eerst meer informatie? Bel met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Venlo, America, Arcen, Baarlo, Beesel, Belfeld, Beringe, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Egchel, Evertsoord, Grashoek, Grubbenvorst, Hegelsom, Helden, Horst, Kessel, Koningslust, Kronenberg, Lomm, Lottum, Maasbree, Meijel, Melderslo, Meterik, Neerkant, Panningen, Reuver, Sevenum, Steyl, Tegelen, Velden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9315 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 9 minuten geleden
  • SSL beveiligde website