Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Veghel
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0413 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden in Veghel

Word je ’s morgens wakker en heb je last van rode, jeukende bulten? Dan heb je mogelijk last van bedwantsen. De laatste jaren komen bedwantsen steeds vaker voor. Bedwantsen zijn kleine insecten en leven van het bloed van mensen. Hun naam hebben ze te danken aan de plek in huis waar zij zich meestal bevinden, namelijk in en rond het bed. Ze worden ook wel wandluis of bedluis genoemd. Heb jij bedwantsen in huis? Schakel dan direct onze professionele ongediertebestrijders uit Veghel in. Wij bestrijden binnen 24 uur op vakkundige wijze de bedwantsen in jouw bed. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Onze lokale bedwantsenbestrijders zijn ervaren in het bestrijden van bedwantsen en dagelijks actief in Veghel en omgeving. Dus ook als je in Uden, Volkel of Odiliapeel woont, komen we zonder voorrijkosten binnen 24 uur bij je langs. Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons telefoonnummer.

Hoe leven bedwantsen?

Bedwantsen leven van bloed, maar kunnen goed maanden overleven zonder eten. Ze leven overdag verstopt in de omgeving van jouw bed en zijn vaak moeilijk te vinden. ’s Nachts komen de bedwantsen tevoorschijn, gelokt door jouw warmte en de koolstofdioxide die jij uitademt. Na elke bloedmaaltijd gaan ze weer terug naar hun schuilplaats om eitjes te leggen. Zo hebben bedwantsen een prinsheerlijk leven in jouw bed.

Heb ik bedwantsen?

Hoe weet je nou of je bedwantsen hebt? De bedwants prikt met zijn snuit door de huid en zuigt zo het bloed op met jeuk en huidirritaties als gevolg. De wondjes lijken erg op muggenbulten, namelijk kleine, rode bulten. Als je bruinzwarte puntjes op lakens, plinten of stopcontacten ziet, dan heb je mogelijk last van bedwantsen.

Voorkom verspreiding van bedwantsen

Om verspreiding van bedwantsen door je huis te voorkomen, is het belangrijk dat je direct een professionele ongediertebestrijder uit de buurt inschakelt. Laat alle spullen in de besmette kamer liggen en versleep dit niet naar andere ruimtes in je huis. Neem ook geen logees in huis en ga zelf ook niet uit logeren. Voorkom verspreiding van de bedwantsen en laat alle spullen liggen waar ze liggen tot na de professionele bedwantsenbestrijding.

Professionele bedwantsenbestrijding in Veghel en omgeving

Heb jij bedwantsen in huis? Wacht dan echt geen dag langer, maar schakel direct onze professionele bedwantsenbestrijder uit Veghel in. Wij bestrijden dagelijks alle soorten ongedierte in heel Veghel en omgeving, dus ook in Uden, Volkel en Odiliapeel. Binnen 24 uur bieden wij jou de oplossing voor jouw bedwantsenprobleem, altijd tegen een vaste, lage prijs. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten! Bel nu voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze bedwantsenspecialist.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Veghel, Erp, Heeswijk-Dinther, Loosbroek, Odiliapeel, Sint-Oedenrode, Uden, Volkel, Vorstenbosch.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9347 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 1 minuten geleden
  • SSL beveiligde website