Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Veenwouden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0511 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Veenwouden

Ben je net terug van vakantie en barst het in huis ineens van de vlooien? Hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Vlooien zijn erg hinderlijk, zowel voor jou als voor je huisdier. Het best is om hier professionele hulp voor in te schakelen. Onze professionele bestrijders uit Veenwouden zijn dagelijks actief om vlooien te bestrijden in Veenwouden en wijde omgeving. Of je nu in Bergum, Hardegarijp of Tietjerk woont, wij komen jouw vlooienprobleem binnen 24 uur oplossen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe leeft een vlo?

Een vlo is een parasitair insect. Dit betekent dat vlooien zich voeden door middel van het zuigen van bloed bij mensen en dieren. Er zijn verschillende soorten vlooien, maar in Nederland komt de kattenvlo het meest voor. Zo is er ook de mensenvlo, maar deze komt zeer zelden voor in ons land. De kattenvlo leeft zowel op honden als katten. Wel doen ze bij de mens soms een proefbeet, maar komen er dan al gauw achter dat jij niet de ideale gastheer bent. Een vlooienplaag ontstaat vaak wanneer er tijdelijk weinig activiteit is geweest in huis, bijvoorbeeld in verband met vakantie. Bij thuiskomst komen de eitjes massaal uit en wordt je besprongen door vlooien die bloed nodig hebben om te overleven en zich voort te planten. Voor je het weet zit je hele huis eronder en daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf.

Professionele vlooienbestrijding in Veenwouden en omgeving

Word je helemaal gek van de vlooien en zitten ze inmiddels overal? Neem direct contact op met onze lokale vlooienbestrijder uit Veenwouden. Ook in de plaatsen Bergum, Hardegarijp en Tietjerk staan we binnen 24 uur voor je klaar met een snelle, effectieve oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij werken tegen een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten. Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Bel dan met ons telefoonnummer of laat je gegevens achter, dan belt onze vlooienspecialist uit Veenwouden jou direct terug. Wij zijn 24/7 te bereiken.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Veenwouden, Augsbuurt, Bergum, Broeksterwoude, Buitenpost, De Valom, Driesum, Eernewoude, Engwierum, Garyp, Hardegarijp, Kollum, Kollumerpomp, Kollumerzwaag, Noordbergum, Oudwoude, Rijperkerk, Rinsumageest, Suameer, Suawoude, Tietjerk, Triemen, Twijzel, Twijzelerheide, Veenklooster, Westergeest, Wouterswoude, Zwaagwesteinde, Zwagerbosch.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8775 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 6 minuten geleden
  • SSL beveiligde website