Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Veenwouden
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0511 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Veenwouden

Snelle voortplanting is voor een ovenvisje geen probleem en een plaag is dan ook snel het geval. Het ovenvisje zorgt voor veel overlast en dient dan ook direct verwijderd te worden. Heb jij last van ovenvisjes? Onze professionele bestrijders uit Veenwouden en omgeving helpen jou binnen 24 uur van het probleem af. Wij zijn 24/7 bereikbaar en hanteren een vaste, lage prijs en geen voorrijkosten. Ook wanneer je in Triemen, Veenklooster, Kollumerzwaag of Zwagerbosch woont, staan onze professionals direct voor je klaar.

Ovenvisjes herkennen

Een ovenvisje is ongeveer twaalf millimeter lang en wordt vaak verward met het zilvervisje of papiervisje. Het ovenvisje houdt van enorme warmte en een droge en donkere omgeving. Overdag verstoppen ze zich graag om vervolgens ’s nachts tevoorschijn te komen. Ovenvisjes dragen verschillende bacteriën met zich mee. Ze leven tussen muren, in kieren, onder plinten en achter de randen van het behang. Op deze plekken richten zij dan ook schade aan.

Zelf ovenvisjes bestrijden

Het ovenvisje verspreid zich snel. Dit doen ze het liefst binnen aaneengesloten bebouwing. Dat betekent dat binnen korte tijd ook jouw buren last hebben van ovenvisjes. Om de bestrijding zo effectief mogelijk te laten verlopen, moet de omvang van het probleem allereerst duidelijk zijn. Professionele inventarisatie is hierbij van groot belang. Onze professionele bestrijders uit Veenwouden helpen graag bij de effectieve bestrijding van de ovenvisjes.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Veenwouden en omgeving

Bij de bestrijding van ovenvisjes dienen de juiste middelen gebruikt te worden. Onze professionele bestrijders zijn in het bezit van deze middelen en weten wat de meest effectieve bestrijdingswijze is. Neem daarom direct contact op met onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Veenwouden. Wij hebben binnen 24 uur de oplossing voor het probleem en zijn 24/7 bereikbaar. Daarnaast hanteren wij een vaste, lage prijs en rekenen wij geen voorrijkosten! Ook in de omgeving van Veenwouden staan wij voor je klaar. Dus ook wanneer je in Triemen, Veenklooster, Kollumerzwaag of Zwagerbosch woont, is een oplossing dichtbij. Neem contact op via ons telefoonnummer of laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Veenwouden, Augsbuurt, Bergum, Broeksterwoude, Buitenpost, De Valom, Driesum, Eernewoude, Engwierum, Garyp, Hardegarijp, Kollum, Kollumerpomp, Kollumerzwaag, Noordbergum, Oudwoude, Rijperkerk, Rinsumageest, Suameer, Suawoude, Tietjerk, Triemen, Twijzel, Twijzelerheide, Veenklooster, Westergeest, Wouterswoude, Zwaagwesteinde, Zwagerbosch.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 8708 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 9 minuten geleden
  • SSL beveiligde website