Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Utrecht
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
030 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Boktor bestrijden in Utrecht

De boktor is een houtaantaster die enorm veel schade aanricht. Schakel hier onze professionele boktorbestrijders uit Utrecht in. Onze vakmannen zijn 24/7 bereikbaar en dagelijks actief in Utrecht en wijde omgeving. Dus woon je in Zeist, Bunnik, Bosch en Duin of Bilthoven? Dan bieden onze ongediertebestrijders binnen 24 uur de oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij bestrijden de boktor tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. Neem contact op via ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen.

Schade door boktor

Eigenlijk is het niet de boktor zelf die schade aanricht, maar het zijn de larven van de boktor die schadelijk zijn. Deze larven vreten zich in lange banen door het hout van je meubels, woning en schuur, waarmee ze onherstelbare schade aanrichten. Ze beschadigen daarbij niet alleen de buitenste lagen, maar gaan tot in de kern van het hout. Houten balken worden compleet tot zaagsel omgetoverd en zuig je zo met een stofzuiger op. De larven van de boktor blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten. Hele houten (draag)constructies worden compleet vernield of ernstig beschadigd. Vervangen van de gehele constructie is dan nog de enige mogelijkheid om het gebouw te behouden.

Kan ik boktor zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van de boktor is helaas erg lastig. Er zijn geen bestrijdingsmiddelen tegen boktor in de vrije verkoop beschikbaar. Daarnaast zijn er speciale technieken nodig om het middel tot in de kern van het hout te krijgen. Ons professionele bestrijdingsbedrijf beschikt over deze middelen en technieken. Daarnaast ontvang je altijd een certificaat van behandeling van ons.

Professionele boktorbestrijding in Utrecht en omgeving

Denk jij dat er boktor in je meubels, woning of schuur zit? Dan is het een noodzaak om deze snel te laten bestrijden door jouw lokale professional. Onze professionele boktorbestrijders uit Utrecht zijn 24/7 te bereiken en wij bieden binnen 24 uur de oplossing voor jouw boktorprobleem. Altijd tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten. In Utrecht, maar natuurlijk ook als je in Zeist, Bunnik, Bosch en Duin of Bilthoven woont. Neem nu contact met ons op via ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Utrecht, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, De Bilt, De Meern, Den Dolder, Haarzuilens, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, Lopikerkapel, Nieuwegein, Odijk, Oud Zuilen, Schalkwijk, 't Goy, Tull en 't Waal, Vleuten, Zeist.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9315 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 11 minuten geleden
 • SSL beveiligde website