Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Utrecht
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
030 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Bedwantsen bestrijden in Utrecht

Kruipende beestjes in huis; menig mens walgt hiervan. Laat staan dat deze insecten in je slaapkamer, sterker nog in je bed te vinden zijn. Zo is er de bedwants, ook wel bedluis of wandluis genoemd. Al vele jaren zijn bedwantsen een grote plaag in de Verenigde Staten, waar ze ook wel bedbugs worden genoemd. De laatste jaren komen de insecten in Nederland steeds meer voor. Word jij ’s nachts gestoken en zit je ’s ochtends onder de rode bultjes? Grote kans dat je bedwantsen hebt! Laat de bedwantsen direct professioneel bestrijden door onze bedwantsenbestrijder uit Utrecht. Naast Utrecht staan wij ook in alle omliggende plaatsen, zoals Bilthoven, Nieuwegein en IJsselstein 24/7 voor je klaar. Bel voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen. Voor het bestrijden van bedwantsen hanteren wij een vaste, lage prijs. Zonder voorrijkosten!

Wat is een bedwants?

De bedwants is een klein ovaal vleugelloos insect wat in volwassen staat gemiddeld zo’n zes millimeter lang is. Een bedwants is oorspronkelijk roodbruin van kleur, maar wanneer deze zich met bloed volgezogen heeft, kleurt het insect donkerrood. Hun eitjes zijn wit en ongeveer één millimeter groot. Bedwantsen verstoppen zich in de naden en kieren van je bed en matras. ’s Nachts komen ze op jouw warmte en uitgeademde koolstofdioxide af op zoek naar een bloedmaaltijd. Daarna verstoppen ze zich weer om eitjes te leggen.

Waar zitten bedwantsen?

Via bagage, meubilair of beddengoed verplaatsen bedwantsen zich van de ene plek naar de andere. Bedwantsen zitten vaak in hotels, motels en B&B’s. Controleer van tevoren de kamer waar je gaat slapen en check bij thuiskomst je bagage op de aanwezigheid van bedwantsen. In tweedehands spullen zitten ook regelmatig bedwantsen. Kijk dus goed uit bij het aanschaffen van tweedehands meubels, kleding of een matras. Loop de naden en kieren na waar de bedwantsen mogelijk zitten.

Professionele bedwantsenbestrijding in Utrecht en omgeving

Snel reageren als je bedwantsen hebt aangetroffen in huis is van groot belang. De bedwants verspreidt zich snel en dus wordt de plaag alleen maar groter. Laat alle spullen in de besmette kamer liggen, anders worden andere ruimtes in huis ook besmet. Schakel zo snel mogelijk jouw ongediertebestrijder uit de buurt in. Onze professionele bedwantsenbestrijders uit Utrecht zijn 24/7 bereikbaar. Ook als je in Bilthoven, Nieuwegein of IJsselstein woont, bieden wij binnen 24 uur een oplossing tegen de bedwantsen. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij de bedwantsen. Zonder voorrijkosten. Schakel nu jouw lokale professional in door contact op te nemen via ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Utrecht, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, De Bilt, De Meern, Den Dolder, Haarzuilens, Houten, Huis ter Heide, IJsselstein, Lopikerkapel, Nieuwegein, Odijk, Oud Zuilen, Schalkwijk, 't Goy, Tull en 't Waal, Vleuten, Zeist.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9284 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 19 minuten geleden
 • SSL beveiligde website