Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Uithoorn
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0297 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Bedwantsen bestrijden in Uithoorn

Bedwantsen worden gemakkelijk verspreid doordat zij overal mee naartoe reizen. Een veel voorkomende manier is dat de bedwants via jouw bagage wordt meegenomen naar huis, wanneer je ergens hebt gelogeerd (zoals bijvoorbeeld in een hotel). Het zijn vervelende beestjes die jou bijten en vervolgens bloed van jou opnemen. Dit gebeurt vaak ’s nachts wanneer de beestjes actief worden. Heb jij last van bedwantsen en wil je er zo snel mogelijk vanaf? Neem dan snel contact met ons op of laat je direct terugbellen! We zijn 24/7 bereikbaar en staan al binnen 24 uur voor jouw deur met de passende oplossing. Zonder voorrijkosten en tegen vaste, lage tarieven. Onze bestrijders bestrijden dagelijks bedwantsen en hebben daardoor veel ervaring. Ook wanneer je in De Kwakel, De Hoef of Amstelhoek woont, is onze professionele bestrijder al binnen 24 uur bij je!

Hoe komt het dat ik bedwantsen in huis heb?

Een bedwantsenprobleem in huis ontstaat vaak wanneer je weg bent geweest en ergens in bijvoorbeeld een hotel hebt overnacht. Ze reizen gemakkelijk mee met jouw bagage en voor je het weet heb je bedwantsen in huis en leggen ze overal eitjes, zodat er nog veel meer komen! Ook wanneer je tweedehands spullen gekocht hebt, kan het zijn dat zich daar bedwantsen in bevinden. Doordat ze zo klein zijn, is het lastig om deze op te merken.

Hoe herken ik overlast van bedwantsen?

Je herkent overlast van bedwantsen vaak doordat je bloedvlekjes in je lakens hebt. Een ander duidelijk teken van bedwantsen is dat je last hebt van jeukende bultjes. Herken jij deze signalen van een bedwantsenprobleem? Laat dan zo snel mogelijk een inspectie uitvoeren door onze professionals en laat de bedwantsen vervolgens direct bestrijden.

Professionele bedwantsenbestrijding in Uithoorn en omgeving

Bedwantsen planten zich enorm snel voort en zelfs een half jaar zonder voedsel overleven ze gemakkelijk. Bedwantsen gaan nooit vanzelf weg. Neem contact op met onze professionele ongediertebestrijders uit Uithoorn en wij zorgen binnen 24 uur voor een oplossing voor jouw bedwantsenprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en dagelijks bij jou in de buurt actief, dus ook in De Kwakel, De Hoef of Amstelhoek staan we direct voor je klaar. Bel met ons telefoonnummer of laat je direct door onze specialist terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Uithoorn, Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Amstelhoek, De Hoef, De Kwakel, Kudelstaart, Mijdrecht, Rijsenhout, Rozenburg, Vinkeveen, Vrouwenakker, Waverveen, Wilnis.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9280 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 15 minuten geleden
 • SSL beveiligde website