Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Uddel
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0577 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Vlooien bestrijden in Uddel

Net thuis van vakantie en in je huis woedt een vlooienplaag? Dan schakel je vandaag nog onze professionele vlooienbestrijders uit Uddel in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden binnen 24 uur de vlooien in jouw huis. Tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. In Uddel, maar ook in Garderen, Vierhouten en Elspeet bieden wij jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Bel voor een afspraak met ons telefoonnummer.

Vlooien

Vlooien leggen wel honderd eitjes per dag in de huid van jouw huisdier. Deze eitjes vallen meestal direct van het lichaam af en verspreiden zich zo in de omgeving. Na zo’n twee weken komen de eitjes van de vlooien uit. De larven verbergen zich in donkere, warme plekken in huis. Ze voeden zich onder andere met huidschilfers van mensen en dieren. Na twee weken vormt de larve een cocon. Nog eens twee weken later komt de jonge vlo uit. Deze jonge vlo gaat direct op zoek naar een bloedmaaltijd om vervolgens haar eitjes te leggen.

Hoe ontstaat een vlooienplaag?

Vlooien zijn bloedparasieten en voeden zich in principe met het bloed van jouw hond of kat. Een vlooienplaag ontstaat vaak wanneer er gedurende een bepaalde periode weinig tot geen activiteit in jouw huis is geweest, zoals het geval is wanneer je op vakantie bent. De coconnen met daarin de nieuwe vlooien rijpen in deze periode, maar komen niet uit door een gebrek aan trillingen in het huis. Wanneer je dan thuiskomt van vakantie komen deze coconnen allemaal tegelijk uit. De vlooienplaag is een feit. Ook word jijzelf dan gebeten, want vlooien doen bij mensen soms een proefbeet.

Kan ik vlooien zelf bestrijden?

Het zelf bestrijden van vlooien is onbegonnen werk. De bestrijdingsmiddelen die hiervoor in de vrije verkoop beschikbaar zijn, werken alleen als je er een vlo direct mee raakt. Eitjes en coconnen gaan niet dood en komen ongehinderd uit, waarna de cyclus weer van voren af aan begint. Professionele bestrijdingsmiddelen hebben een residuele werking, er blijft een onzichtbaar laagje achter. De nieuwe vlooien die uitkomen, gaan alsnog dood, zodra ze in contact komen met dit laagje. Op deze manier wordt de cyclus doorbroken en ben je effectief van je vlooienplaag af.

Professionele vlooienbestrijding in Uddel en omgeving

Voor een professionele bestrijding van vlooien neem je vandaag nog contact op met onze vakkundige ongediertebestrijders uit Uddel. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou binnen 24 uur de oplossing tegen vlooien. Woon je in Uddel, Garderen, Vierhouten, Elspeet of ergens anders in de omgeving? Wij rekenen nooit voorrijkosten! Wij bestrijden alle soorten ongedierte tegen een vaste, lage prijs binnen 24 uur. Bel voor een afspraak met ons telefoonnummer of laat je direct terugbellen door onze specialist.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Uddel, Elspeet, Garderen, Vierhouten.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9287 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 2 minuten geleden
  • SSL beveiligde website