Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0577-781123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in Uddel

 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met de bestrijder en maak direct een afspraak.

Bel direct met de bestrijder

Stuur een mail

Stuur een mail en de bestrijder neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en de bestrijder belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Uddel

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN Uddel Expert aan het woord

Ik ben jouw lokale boktorren bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Uddel. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Ongediertebestrijden.com
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding Uddel

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Onze bestrijder is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel jouw lokale bestrijder en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met jouw lokale bestrijder kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0577-781123
WAAR ONZE BOKTORBESTRIJDER WERKT Werkgebied

Woon je in Uddel of omgeving, dan staan onze boktorbestrijders klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in Uddel, Elspeet, Garderen of Vierhouten woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Wat valt er onder Uddel?
 • Uddel
 • Elspeet
 • Garderen
 • Vierhouten
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Uddel? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Boktorren bestrijden Uddel

De boktor, ook wel huisboktor genoemd, is een houtborende keversoort. Het is echter niet de kever zelf, maar haar larven die de schade aan het hout veroorzaken. Zitten er ovale gaatjes in jouw houten constructie en zie je zaagsel (boormeel) op de grond? Schakel dan onze boktorbestrijders uit Uddel in via 0577-781123.

24/7 directe hulp bij boktor

Wij bestrijden binnen 24 uur de boktor in jouw houten constructie, meubel of vloer. Tegen een vast, laag tarief bestrijden wij dagelijks alle soorten ongedierte in Uddel, Elspeet, Vierhouten en Garderen. Zonder voorrijkosten! Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel meteen voor een afspraak met onze specialist.

Schade door de boktor

Zoals eerder al gezegd, zijn het vooral de larven van de boktor die schade aanricht aan onze houten constructies. De larven worden tot wel tien jaar oud. Nadat ze uit het ei gekropen zijn, boren ze zich tot in de kern van het hout en eten ze zich vol met hout. Hiermee beschadigen ze het hout dusdanig, dat bijvoorbeeld een dakconstructie compleet verzwakt en onbetrouwbaar is.

Levenscyclus boktor

Na tien jaar verpoppen de larven zich. Als volwassen kever kruipen ze uit het hout, hierbij laten ze een ovaal gaatje achter. Dat is een typisch teken dat er boktor in het hout zit. Op het hout leggen ze vervolgens weer hun eitjes. Een volwassen boktorkever leeft slechts twee weken. Wanneer de boktor een volwassen kever is geworden, eten ze bijna niks meer. Ze richten zich volledig op de voortplanting.

Professionele boktorbestrijding in Uddel en omgeving

Om jouw boktorprobleem op te lossen, schakel je vandaag nog onze professionele boktorrenbestrijder uit Uddel in. Onze lokale ongediertebestrijders bestrijden dagelijks boktor in Uddel en omgeving. De schade door boktor kan enorm in de papieren lopen, een professional helpt je snel en efficiënt van de boktor af. Bel vandaag nog voor een afspraak, binnen 24 uur bestrijden wij boktor in heel Uddel en omgeving. Boktorrenbestrijding tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten. Bel 24/7 voor directe hulp of vrijblijvend advies. Of laat je direct terugbellen door onze boktorspecialist.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!