Mogen wij je helpen?

Motmuggen bestrijding in Twello
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0571 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Motmuggen bestrijden in Twello

Heb je grote groepen zwarte vlindertjes met dichtbehaarde vleugels in de vorm van een hartje? Dan heb je waarschijnlijk last van motmuggen. Ze worden ook wel latrinevliegjes genoemd. Ze zijn niet gevaarlijk voor mensen, omdat ze niet bijten of steken. Wel dragen ze bacteriën met zich mee. Dit komt omdat ze zich in afvoerleidingen en riolen voortplanten. Daarom is het verstandig zo snel mogelijk deze plaag te bestrijden. Wij bieden je onze vakkundige ongediertebestrijders aan die 24/7 beschikbaar zijn. Als je ons nu belt voor een afspraak dan staan we binnen 24 uur voor je deur met een gepaste oplossing. We rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven. Naast dat we in Twello actief zijn, bestrijden we ook ongedierte in de omgeving, zoals in Terwolde of Nijbroek.

Zelf motmuggen bestrijden

Als je zelf motmuggen wilt bestrijden dan ben je daar waarschijnlijk erg lang mee bezig. De kans is ook groot dat ze later weer terugkomen elders in je huis. Motmuggen leggen hun eitjes in vervuild water, daarom vind je ze vaak in je badkamer, afvoergoten of kelders en kruipruimtes. Omdat een motmug wel tweehonderd eitjes per dag legt, is een motmuggenplaag snel gevormd. Als je te lang wacht, heb je binnen de kortste keren je hele huis vol met deze insecten. Dat moet je echt niet willen!

Professionele motmuggenbestrijding in Twello en omgeving

Omdat het enorm lastig is zelf de motmuggen te bestrijden, raden we je aan professionele bestrijders in te schakelen. En die hebben wij! Onze vakkundige bestrijders zorgen ervoor dat de insecten en de eitjes professioneel verwijderd worden. Daarnaast proberen wij de kans zo klein mogelijk te maken dat de insecten terugkomen door vakkundig advies en de juiste middelen. Bel dus nu en we staan binnen 24 uur voor je deur! We hanteren vaste, lage tarieven en rekenen geen voorrijkosten! Ook als je in Terwolde of Nijbroek woont. Wacht dus niet langer en bestrijd nu jouw insectenprobleem! Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak of meer informatie. Of laat je direct terugbellen door onze specialisten uit Twello.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Twello, Wilp, Nijbroek, Terwolde.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9267 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 0 minuten geleden
  • SSL beveiligde website