Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Tilburg
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
013 - 7810123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Tilburg

Ovenvisjes zijn kleine insecten zonder vleugels. Zij behoren, samen met het papiervisje en zilvervisje, onder de naam ‘franjestaarten’. Onderling verschillen de beestjes in uiterlijk en de plek waar ze voorkomen. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is hun eetgedrag; ovenvisjes, papiervisjes en zilvervisjes eten van alles in huis kapot. Denk hierbij aan spullen van papier en textiel. Woon jij in Tilburg of ergens in de wijde omgeving en heb jij last van dit vervelende ongedierte? Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Tilburg helpen jou binnen 24 uur aan de oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Wij bestrijden dagelijks dit en ander soort ongedierte in Tilburg, Oisterwijk, Moergestel en Udenhout. Voor een snelle, effectieve bestrijding tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten moet je bij onze lokale professionals zijn. Neem direct contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Hoe leeft het ovenvisje?

Ovenvisjes leven van koolhydraten. Dit vind je niet alleen in eten, maar ook in papier en textiel. Dat zijn dus jouw boeken, behang, schilderijen, belangrijke documenten en kleding die compleet kapot gevreten worden wanneer de ovenvisjes hun zinnen erop hebben gezet. Ovenvisjes leven het liefst op donkere, droge, warme plekjes. Het liefst leven ze in een temperatuur van zo’n dertig graden, wanneer het namelijk kouder dan 24 graden is, komen hun eitjes niet uit. Je herkent ze aan hun fijne, behaarde schubben op hun lichaam en hun donkergrijze kleur. Ze zijn zo’n twaalf millimeter lang en hebben zes poten. Wanneer ovenvisjes hun ideale plek hebben gevonden, leven ze daar twee tot drie jaar. In deze periode leggen ze veel eitjes en planten zich ontzetten snel voort.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Tilburg en omgeving

Om ergere schade aan jouw dierbare spullen te voorkomen, dien je ovenvisjes vakkundig te laten bestrijden. Het best laat je dit doen door een ervaren ongediertebestrijder. Onze lokale professionals beschikken over de benodigde kennis, ervaring en middelen die nodig zijn om ovenvisjes uit jouw huis te verwijderen. Binnen 24 uur staan wij bij jou op de stoep met een snelle, effectieve oplossing. Onze professionele ovenvisjesbestrijder uit Tilburg is 24/7 bereikbaar voor jouw ovenvisjesprobleem. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrijkosten, ook niet voor een professionele ovenvisjesbestrijding in Oisterwijk, Moergestel of Udenhout. Bel met onderstaand telefoonnummer of laat je gegevens hiernaast achter, dan bellen wij jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Tilburg, Alphen, Baarle-Nassau, Berkel-Enschot, Biest-Houtakker, Biezenmortel, Castelré, De Moer, Diessen, Esbeek, Goirle, Haghorst, Heukelom, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Hulsel, Lage Mierde, Moergestel, Oisterwijk, Oost- West- en Middelbeers, Riel, Udenhout, Ulicoten.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9485 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 8 minuten geleden
  • SSL beveiligde website