Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Tholen
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0166 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Vlooien bestrijden in Tholen

Heb je vlooien? Dan irriteer je je waarschijnlijk mateloos. En logisch, want een vlooienbeet rode jeukende bultjes bij zowel jou als je huisdier. Ben jij het zat wil je direct van jouw vlooienplaag af? En woon je in Tholen of omgeving? Wacht dan niet langer neem vandaag nog contact op met onze professionele vlooienbestrijder uit Tholen. Wij staan binnen 24 uur voor je klaar met de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Dagelijks bestrijden wij snel en effectief vlooienplagen in Oud-Vossemeer, Poortvliet en Scherpenisse. Onze lokale professionals komen al voor een vast, laag tarief vakkundig jouw vlooien bestrijden. Spoed- of voorrijkosten werken wij niet mee. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu met onderstaand telefoonnummer of laat je terugbellen door onze specialisten.

Richten vlooien veel schade aan?

Het is vooral de kattenvlo die de vlooienbeten bij jouw huisdier, maar ook bij jou veroorzaakt. Heb je zo’n klein, rood vlekje op je huid? Dan ben je gebeten door de vlo. Wat doet een vlooienbeet precies met je? Een beet van een vlo zorgt voor erge jeuk en irriteert de huid flink. De jeuk wordt veroorzaakt door de sterke antigene werking van het vlooienspeeksel. Er zijn mensen, maar ook dieren die een allergische reactie krijgen van de vlooienbeten. Ze hebben dan niet alleen rode bultjes, maar krijgen rode uitslag over het hele lichaam. Heb je veel jeuk, probeer dan vooral niet te krabben om zo een bacteriële infectie te voorkomen.

Heb ik last van een vlooienplaag?

Een vlooienplaag vormt zich snel. Wist je dat vlooien wel tot zo’n honderd eitjes leggen per dag? Deze eitjes worden bijvoorbeeld in de vacht van jouw hond of kat gelegd. Ook in een mand of bak waar de huisdieren zich bevinden, worden deze eitjes gelegd. Na een week of twee komen de eitjes uit en verbergen de larven zich in warme en donkere plekken. Kieren, plinten, kleden en vloerbedekkingen zijn geliefde plekken voor de larven. Na twee weken verpopt de larve zich tot vlo. En als jij je bedenkt dat al die honderden eitjes zijn uitgekomen, dan weet jij dat je met een heuse vlooienplaag te maken krijgt. Wees er dus snel bij.

Professionele vlooienbestrijding in Tholen en omgeving

Heb jij last van een vlooienplaag? Dan dien je deze zo snel mogelijk te laten bestrijden. Ook het behandelen van je huisdier met een anti-vlooienmiddel is aan te raden. Dit kun je zelf doen of door de dierenarts laten doen. Om de vlooien te bestrijden, heb je echt vakkundige hulp nodig van een ervaren ongediertebestrijder. Onze professionele vlooienbestrijders uit Tholen begrijpen de ernst van jouw vlooienprobleem en staan al binnen 24 uur bij je op de stoep met de oplossing. Je hoeft ons daarvoor alleen maar te bellen op onderstaand telefoonnummer. Of je laat je gegevens achter en dan nemen wij contact met jou op. Woon je in Tholen of omgeving? Wij hanteren een vast, laag tarief voor een bestrijding tegen vlooien. Wij reken geen voorrijkosten, ook niet in Oud-Vossemeer, Poortvliet of Scherpenisse. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Tholen, Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Annaland, Sint-Maartensdijk, Stavenisse.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9284 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 14 minuten geleden
 • SSL beveiligde website