Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Tholen
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0166 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Ovenvisjes bestrijden in Tholen

Ovenvisjes vallen, samen met de zilvervisjes en papiervisjes, onder de franjestaarten. De beestjes die onder deze verzamelnaam vallen, zorgen voor erge overlast en richten veel schade aan. Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Tholen helpen je graag bij een snelle, effectieve bestrijding van jouw ovenvisjes. Door onze jarenlange ervaring helpen wij je binnen 24 uur van jouw ovenvisjesprobleem af. We zijn 24/7 bereikbaar voor vrijblijvend advies, informatie over het bestrijden of voor het maken van een afspraak. Ook wanneer je in de omgeving van Tholen woont, zoals in Sint-Maartensdijk, Stavenisse of Sint-Annaland, bestrijden wij jouw ovenvisjes vakkundig. We hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Wacht daarom niet langer en neem direct contact op met onze lokale professionals.

Het leven van een ovenvisje

Hoe ziet een ovenvisje er nu precies uit? Het is een klein, vleugelloos insect van ongeveer twaalf millimeter lang. Het lichaampje heeft fijne, behaarde schubben en is donkergrijs van kleur. Wat eet een ovenvisje het liefst? Ze zijn gek op koolhydraten. Koolhydraten zijn te vinden in voedsel, maar ook in papier en textiel. Dat is waarom boeken, schilderijen, kleding en andere belangrijke documenten vaak het slachtoffer zijn van ovenvisjes. Ze verstoppen zich op donkere, warme, droge plekken. Ovenvisjes zijn lichtschuw en hebben de droge, warme lucht nodig om hun eitjes uit te laten komen. Een ovenvisje wordt ongeveer twee tot drie jaar oud worden. In die tijd plant het ovenvisje zich enorm snel voort.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Tholen en omgeving

Doordat ovenvisjes zich erg snel voortplanten, zijn ze in korte tijd in staat om enorme schade aan te richten. Daarom dien je ovenvisjes zo snel mogelijk te laten bestrijden. Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Tholen bestrijden dit beestje dagelijks in heel de omgeving en helpen je binnen 24 uur van dit probleem af. Een bestrijding door onze lokale professionals hoeft niet duur te zijn. Wij bestrijden jouw ovenvisjes vakkundig tegen een vast, laag tarief en wij doen niet aan spoed- of voorrijkosten. Ook niet in Sint-Maartensdijk, Stavenisse of Sint-Annaland. Dus wil je snel en effectief van jouw ovenvisjes af? Neem dan direct contact op met ons via onderstaand telefoonnummer. Wil je liever dat wij jou bellen? Laat dan je gegevens hiernaast achter. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Tholen, Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Annaland, Sint-Maartensdijk, Stavenisse.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9484 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 0 minuten geleden
 • SSL beveiligde website