Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0166-781123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in Tholen

142 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Jan en maak direct een afspraak.

Bel direct met Jan

Stuur een mail

Stuur een mail en Jan neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Jan belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Tholen

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN Tholen Expert aan het woord

Mijn naam is Jan van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale boktor bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Tholen. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding Tholen

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Jan van Suurd Pest Control is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Jan en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Jan kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0166-781123
WAAR Jan WERKT Werkgebied

Woon je in Tholen of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in Tholen, Oud-Vossemeer, Poortvliet of Scherpenisse woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel 0166-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in omgeving Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Bleiswijk, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Moerdijk.

Wat valt er onder Tholen?
 • Tholen
 • Oud-Vossemeer
 • Poortvliet
 • Scherpenisse
 • Sint-Annaland
 • Sint-Maartensdijk
 • Stavenisse
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Tholen? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Jan van Suurd Pest Control

142 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Boktorren bestrijden Tholen

De huisboktor is een kever die eitjes legt op onbewerkt hout. De larven die hier uitkomen, boren zich in het hout en vernielen het hout tot in de kern. Ze blijven hier tot wel tien jaar zitten. In die tijd boren ze zich een weg door het hout, een spoor van vernieling achterlatend. Het is dus belangrijk om boktor zo snel mogelijk te bestrijden om verdere schade te voorkomen. Denk jij dat boktor de houten constructie van jouw woning of schuur aantast? Schakel voor een vakkundige bestrijding onze professionele boktorrenbestrijders uit Tholen in. Wij zijn dagelijks actief in Tholen en omgeving om boktor snel en effectief te bestrijden. Dus ook in Scherpenisse, Sint-Maartensdijk of Stavenisse bieden wij jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij doen dit altijd tegen een vast, laag tarief en hanteren geen voorrijkosten. Onze lokale professionals zijn 24/7 bereikbaar. Bel direct met onderstaand telefoonnummer voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.

Last van boktor?

Een symptoom dat wijst op de aanwezigheid van de huisboktor zijn kleine, ovale gaatjes in het hout. Dan weet je dat de boktor hier actief is. Vooral in de zomermaanden wordt de boktor actief en zijn zelfs goed te horen wanneer ze zich een weg door het hout banen. Wanneer je ook boormeel – zaagselachtige uitwerpselen – bij de kleine gaatjes vindt, is het zeker dat er boktor zit. Zodra je deze symptomen ziet, mag je concluderen dat je last hebt van dit ongedierte. Dan moet je meteen aan de slag met de bestrijding van de boktor.

Schade door boktor

De larven van de boktor blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten. Ze laten een spoor van vernieling achter, terwijl ze zich een weg boren door het hout. De boktorlarven gaan, in tegenstelling tot houtwormlarven, door tot in de kern van het hout. De schade aan een vloer, meubel of andere houten constructie wordt enorm groot en kan zelfs leiden tot totale vernieling. Constructies worden onbetrouwbaar en staan op instorten. Beperk de schade door boktor, herken een besmetting van boktor tijdig en schakel zo snel mogelijk een ervaren ongediertebestrijder uit jouw buurt in.

Professionele boktorbestrijding in Tholen en omgeving

Het bestrijden van boktor is een klus voor professionals. Voor effectieve boktorrenbestrijding zijn specialistische technieken, bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring vereist. Je doet er verstandig aan om dit werk over te laten aan onze professionele boktorbestrijder uit Tholen. Voorkom vergaande schade aan jouw eigendommen en schakel onze lokale professionals vandaag nog in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de boktor vakkundig bestrijden. In Tholen en omgeving opereren wij voor vaste, lage prijzen en rekenen nooit voorrijkosten. Dagelijks zijn we actief in Scherpenisse, Sint-Maartensdijk en in Stavenisse. Bel direct 0166-781123 voor een afspraak met onderstaand telefoonnummer of laat je nu door onze boktorspecialist terugbellen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!