Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Texel
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0222 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Bedwantsen bestrijden op Texel

Bedwantsen zijn kleine insecten die zich in de buurt van je bed ophouden. Bedwantsen leven van bloed. Ze worden ook wel wandluis of bedluis genoemd. Woon jij op Texel, in Oudeschild, De Waal of Oosterend en heb je last van bedwantsen? Schakel dan direct onze professionele ongediertebestrijders van Texel in. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij binnen 24 uur vakkundig de bedwantsen in jouw slaapkamer. Voorrijkosten rekenen we niet! Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel ons direct via ons telefoonnummer.

Deel jij je slaapkamer met bedwantsen?

Bedwantsen hebben een voorkeur voor slaapkamers. Aangetrokken door jouw warmte en het CO2 dat je uitademt, komen ze ’s nachts tevoorschijn. Bedwantsen leven van bloed. De wondjes die een bedwants maakt, lijken op de bultjes die een mug achterlaat. Heb je kleine, rode bultjes en zie je bruinzwarte puntjes op je lakens? Dan is de kans groot dat jij je slaapkamer met dit ongedierte deelt!

Verplaats bedwantsen niet!

Als je ontdekt hebt dat je bedwantsen hebt, is het belangrijk dat je ze niks verplaatst. Laat al je spullen in de besmette slaapkamer liggen en schakel direct een professionele ongediertebestrijder uit de buurt in. Hoe aantrekkelijk het ook lijkt, ga niet logeren en stel logeerpartijen in jouw huis even uit. Verplaatsen van bedwantsen bemoeilijkt de bestrijding en het probleem breidt zich hierdoor alleen maar uit.

Professionele bedwantsenbestrijding op Texel

Onze professionals bestrijden dagelijks bedwantsen en ander ongedierte. Dat doen we overal op Texel, dus ook in Oudeschild, De Waal en Oosterend. Woon jij op Texel en heb je last van bedwantsen? Bel ons dan direct! Wij zijn 24/7 bereikbaar en binnen 24 uur staan onze professionele bedwantsenbestrijders voor je klaar. Bedwantsen bestrijden we voor een vaste, lage prijs en voorrijkosten rekenen we niet. Bel direct voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct terugbellen door onze bedwantsenspecialisten van Texel.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Texel, De Cocksdorp, De Koog, De Waal, Den Burg, Den Hoorn, Oosterend, Oudeschild.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9094 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 7 minuten geleden
  • SSL beveiligde website