Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Kees is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0562-781123
Jouw gediplomeerde boktor bestrijder

Boktorrenbestrijding in Terschelling

14 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef de boktor geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.3 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden boktorren!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Kees en maak direct een afspraak.

Bel direct met Kees

Stuur een mail

Stuur een mail en Kees neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Kees belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Terschelling

Overlast van boktor? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van boktorren in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze boktor bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze boktor bestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze boktor bestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de boktor bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze boktor bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE BOKTOR BESTRIJDER VAN Terschelling Expert aan het woord

Mijn naam is Kees van VTW Plaagdierbeheersing. Ik ben jouw lokale boktor bestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Terschelling. Heb je last van boktorren? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Kees van 't Westeinde
Super snel De beste boktor bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten boktorbestrijding Terschelling

Wist je dat boktorbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele boktorbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Kees van VTW Plaagdierbeheersing is een expert in boktor bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Kees en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals boktorren, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld boktorren af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze boktorren bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de boktorren af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van boktor bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de boktorbestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de boktor bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Kees kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0562-781123
WAAR Kees WERKT Werkgebied

Woon je in Terschelling of omgeving, dan staan Kees en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met boktorren. Of je nu in Terschelling, Baaiduinen, Formerum of Hee woont, deze boktorbestrijder komt naar je toe! Bel 0562-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Kees is actief in omgeving Assen, Beilen, Coevorden, Emmen, Heerenveen, Hoogezand, Irnsum, Oosterwolde, Sneek, Stadskanaal, Terschelling, Winschoten, Appingedam, Warffum, Hoorn.

Wat valt er onder Terschelling?
 • Terschelling
 • Baaiduinen
 • Formerum
 • Hee
 • Hoorn
 • Kaard
 • Kinnum
 • Landerum
 • Lies
 • Midsland
 • Oosterend
 • Striep
 • Vlieland
 • West-Terschelling
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Terschelling? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Kees van VTW Plaagdierbeheersing

14 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3


Boktorren bestrijden Terschelling

Heb je last van boktor? Dan richten ze binnen no-time veel schade aan in je huis. De larven van de boktor blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten en vreten zo alles kapot. Houten vloeren, meubels, draagconstructies, niets is veilig voor de boktor. Bel daarom zo spoedig mogelijk met lokale professionals uit West-Terschelling om jou van de boktor af te helpen. Woon je in West-Terschelling of omgeving, zoals Kaard, Baaiduinen of Kinnum? Wij staan binnen 24 uur op je stoep en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Onze lokale boktorrenbestrijders uit West-Terschelling hanteren een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden je direct de oplossing voor jouw boktorprobleem. Bel direct voor een afspraak of laat je terugbellen.

Heb ik last van boktor in huis?

In vloeren, meubels en andere houten constructies legt de boktor tot wel tweehonderd eitjes. Als deze na een aantal weken uitkomen, boren de larven zich direct in het hout. Als ze eenmaal in het hout zitten, blijven ze daar tot wel tien jaar in leven. In de tussentijd richten ze veel schade aan en ondervind je erge hinder van de larven. Het is noodzaak direct de hulp in te schakelen van een professionele ongediertebestrijder.

Is boktor schadelijk?

De larven van de boktor zitten met velen in het hout en eten dit tot in de kern op. Ze richten hierdoor enorme schade aan. Steunbalken en draagconstructies, er blijft niets van over. Houten constructies welke zijn aangetast door de boktorlarven moeten, indien niet tegen het ongedierte wordt opgetreden, vaak in z’n geheel worden vervangen. Dit om instortingsgevaar te voorkomen.

Professionele boktorbestrijding in West-Terschelling en omgeving

Last van boktor in je huis? En wil je hier zo snel mogelijk van af? Onze professionele boktorbestrijders uit West-Terschelling hebben altijd een oplossing voor jouw boktorprobleem. Wij staan binnen 24 uur op je stoep voor boktorrenbestrijding. Woon je in West-Terschelling of omgeving, zoals Kaard, Baaiduinen of Kinnum? Onze lokale professionals hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen spoed- of voorrijkosten. Bel nu 0562-781123 voor een afspraak of laat je informeren. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!