Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Terneuzen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0115 - 783123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Zilvervisjes bestrijden in Terneuzen

Zilvervisjes zijn kleine insecten, te herkennen aan hun opvallende, zilverachtige, grijze kleur. Dit beestje kent ook andere namen, namelijk franjestaart of suikergast. Vaak wordt dit ongedierte verward met het ovenvisje en papiervisje. Heb jij zilvervisjes in huis aangetroffen? Het best laat je ze professioneel bestrijden. Neem daarvoor contact op met onze vakkundige zilvervisjesbestrijders uit Terneuzen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Ook als je in Hoek, Zaamslag of Sas van Gent woont. Tegen een vast, laag tarief bestrijden wij de zilvervisjes in jouw huis op vakkundige wijze. Onze lokale professionals rekenen geen voorrijkosten. Wil jij direct de oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem? Bel dan nu met onderstaand telefoonnummer. Of laat je gegevens achter, dan nemen wij direct contact met je op.

Hoe herken je zilvervisjes?

Het is lastig om zilvervisjes met het blote oog te herkennen. Het zijn kleine beestjes van maar zeven tot twaalf millimeter groot. Hun lichaam is bedekt met hele fijne schubben en op hun kop zitten twee voelsprieten. Ook omdat zilvervisjes zoveel op ovenvisjes en papiervisjes lijken, is het lastig ze te van elkaar te onderscheiden.

Hoe leeft een zilvervisje?

Zilvervisjes zijn lichtschuw en leven daarom vaak in donkere ruimtes. Ook houden ze van warme, vochtige omgevingen. Het liefst leven ze in een temperatuur van rond de 25 graden. Wat dit zulk hardnekkig ongedierte maakt, is dat zilvervisjes maanden kunnen overleven zonder voedsel. Wanneer ze dan toch honger krijgen, voeden ze zich met papier, lijm, stijfsel, meel of granen. Ook mijten, kleine insecten of schimmels lusten ze graag.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Terneuzen en omgeving

Heb jij last van zilvervisjes? Laat deze zo snel mogelijk bestrijden. De meest snelle en effectieve manier om zilvervisjes te bestrijden, is door direct contact op te nemen met onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Terneuzen. Wij zijn vakkundig en hebben een jarenlange ervaring in het bestrijden van zilvervisjes in huis. Wij beschikken over de juiste kennis en middelen om jou van je zilvervisjesprobleem te verhelpen. Onze lokale professionals zijn dagelijks in Terneuzen en omgeving actief, dus ook in Hoek, Zaamslag en Sas van Gent. Wij bieden je altijd binnen 24 uur een oplossing en werken tegen een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten! Bel voor een afspraak met onderstaand telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen je graag.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Terneuzen, Axel, Biervliet, Hoek, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Sluiskil, Spui, Westdorpe, Zaamslag, Zuiddorpe.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9309 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 13 minuten geleden
  • SSL beveiligde website