Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Terneuzen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0115 - 783123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Ovenvisjes bestrijden in Terneuzen

Ovenvisjes vallen samen met het papiervisje en zilvervisje onder de groep van fransjestaarten. Ze zien er dan wel verschillend uit, maar allen vreten de boel kapot in jouw huis. Wil jij zo snel mogelijk van dit ongedierte af? Neem dan direct contact op met onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Terneuzen. Woon je in Terneuzen, Zuiddorpe, Overslag, Biervliet of ergens anders in de omgeving? Dan bieden wij tegen een vast, laag tarief zonder spoed- of voorrijkosten een oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel vandaag nog onze lokale professional voor een afspraak. Binnen 24 uur zijn wij ter plaatse.

Het leven van een ovenvisje

Het ovenvisje is een klein, donkergrijs insect zonder vleugels. Ovenvisjes hebben zes pootjes en hun twaalf millimeter lange lichaam is bedenkt met fijne, behaarde schubben. Ze zijn gek van koolhydraten en deze zijn niet alleen in eten te vinden, maar zitten ook in papier en textiel verwerkt. Kortom, je belangrijke documenten, boeken en kleding zijn niet langer veilig als ovenvisjes zich in je huis bevinden. Ovenvisjes leven op donkere, warme, droge plekken. Een temperatuur van zo’n dertig graden vinden ze ideaal. De ovenvisjes leven zo’n twee á drie jaar, wanneer ze hun perfecte leefomgeving hebben gevonden. In deze tijd leggen ze veel eitjes en heb je binnen de kortste keren last van een plaag. Wanneer je ervoor zorgt je je huis goed ventileert en de temperatuur onder de 24 graden houdt, komen hun gelegde eitjes niet uit.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Terneuzen en omgeving

Voorkom erge overlast en laat de ovenvisjes zo snel mogelijk bestrijden. Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Terneuzen zijn dagelijks actief in Terneuzen en omgeving om ovenvisjes snel en effectief uit woningen te verwijderen. Dus ook als je in Zuiddorpe, Overslag of Biervliet woont, staan wij binnen 24 uur voor jouw deur om jouw ovenvisjes vakkundig te bestrijden. Voor het oplossen van jouw ovenvisjesprobleem brengen wij een vast, laag tarief in rekening en hanteren geen spoed- of voorrijkosten. Neem vandaag nog contact op met onze lokale professionals, wij zijn 24/7 bereikbaar. Via onderstaand telefoonnummer bel je ons of je laat hiernaast je gegevens achter, dan bellen wij jou direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Terneuzen, Axel, Biervliet, Hoek, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Sluiskil, Spui, Westdorpe, Zaamslag, Zuiddorpe.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9484 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 3 minuten geleden
  • SSL beveiligde website