Mogen wij je helpen?

Ovenvisjes bestrijding in Steenbergen
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0167 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Ovenvisjes bestrijden in Steenbergen

Overlast van ovenvisjes? Heb je hier als particulier of bedrijf mee te maken? Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Steenbergen helpen je hierbij. Ons zie je elke dag in Steenbergen, maar ook in Nieuw-Vossemeer, Dinteloord en Kruisland snel en effectief ovenvisjes bestrijden. Zoals je merkt, zijn onze lokale professionals altijd in de buurt en zorgen daarom binnen 24 uur voor een vakkundige oplossing voor jouw ovenvisjesprobleem. Dit doen wij tegen een vast, laag tarief en rekenen nooit voorrijkosten. Wij zijn 24/7 te bereiken voor al jouw vragen of voor het maken van een afspraak. Bel met onderstaand telefoonnummer. Liever gebeld worden? Laat je gegevens hiernaast achter.

Ovenvisjes

Franjestaarten heet deze orde, waar zowel de ovenvisjes als de papiervisjes en zilvervisjes onder vallen. Donkergrijs zonder vleugeltjes en lichtschuw is het ovenvisje. Het ovenvisje heeft onder zijn lichaam zes pootjes en heeft lange antennes op z’n kop zitten. Ovenvisjes worden zo’n twee tot drie jaar oud. Gevaarlijk zijn de ovenvisjes niet, maar kunnen wel degelijk voor overlast zorgen, helemaal als ze met velen zijn. Tevens dragen ze bacteriën met zich mee. Neem daarom direct contact op met een professional om ovenvisjes te bestrijden.

Waar bevinden de ovenvisjes zich?

Waar niet? Bakkerijen, restaurants, keukens, badkamers, zolders; ovenvisjes vind je overal. Vooral de warme, niet al droge plekken zijn favoriet. In het zonlicht houden ovenvisjes het nog geen uur uit. Buiten in ons klimaat overleven ovenvisjes het dan ook niet. Ovenvisjes zijn alleseters in organisch voedsel. Zo eten ze suikers, koolhydraten, granen, lijm en papier en richten zodoende schade aan. Bij flinke overlast schakel je een ervaren ongediertebestrijder in om erger te voorkomen.

Professionele ovenvisjesbestrijding in Steenbergen en omgeving

Heb je veel overlast van deze beestjes? Onze professionele ovenvisjesbestrijders uit Steenbergen voeren dagelijks bestrijdingen tegen ovenvisjes uit. Laat je helpen door onze ongediertebestrijders in Steenbergen en omgeving, zoals Nieuw-Vossemeer, Dinteloord of Kruisland. Wij bieden je binnen 24 uur een vakkundige oplossing. Onze lokale professionals werken voor vaste, lage tarieven en hanteren geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies, meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus bel nu!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Steenbergen, De Heen, Dinteloord, Kruisland, Nieuw-Vossemeer, Sint Philipsland.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9765 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 15 minuten geleden
 • SSL beveiligde website