Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Spinnen / Spinnennest verwijderen

Spinnennest verwijderen

Loopt je huis over van de spinnen en wil je daar vanaf? Ga dan op zoek naar oorzaak van spinnen in huis en pak het probleem aan. Vaak betekent dit dat je een spinnennest verwijderen moet. Maar hoe doe je dat eigenlijk een spinnennest verwijderen?

Spinnennest verwijderen

Spinnen zelf bestrijden

Je kan proberen zelf spinnen te bestrijden of je neemt contact op met een professionele ongediertebestrijder om spinnen te bestrijden. Stel het bestrijden van spinnen niet te lang uit, voordat de spinnenplaag te groot wordt.

Spinnen in huis voorkomen

Spinnen komen voornamelijk af op insecten. Als er zich dus veel insecten in je huis en/of tuin bevinden, zitten er naar alle waarschijnlijkheid ook veel spinnen. Insecten zijn logischerwijs in groten getale in je tuin te vinden. Als er zich echter veel insecten in je huis bevinden, dan heeft dat te maken met een verslechterde hygiëne. Zorg voor een schoon huis, zodat je zo min mogelijk last hebt van spinnen. Ook het weghalen van spinnenwebben en het dichten van gaten en kieren draagt bij aan het voorkomen van spinnenoverlast.

Spinnenplaag

In het najaar heb je de meeste kans op spinnen in huis. Dit is omdat de mannetjes dan gaan paren met de vrouwtjes. In een gemiddeld huis zitten honderden spinnen, maar in juni en september ligt dit aantal nog veel hoger. Dit hoge aantal spinnen veroorzaakt uiteindelijk wel overlast. Als het gaat om een klein aantal spinnen, hoef je niet per se actie te ondernemen. Pas als het een spinnenplaag wordt, is het belangrijk om tot bestrijding over te gaan. De spinnen vind je meestal:

  • op je plafond
  • op zolder
  • in je kelder

Spinnen bestrijden

Mocht je onverhoopt toch last krijgen van een spinnenplaag in huis, onderneem dan direct actie. Spinnennesten zijn op diverse manieren te verwijderen. Je kan het nest opzuigen met een stofzuiger of het nest naar buiten vegen. Een ietwat diervriendelijke oplossing is het opvangen van de spinnen en het spinnennest in een potje. Zodra dat in een potje zit, verplaats je het naar buiten. Mocht het gaan om een hardnekkig spinnennest, schakel dan een professionele bestrijder in. Dan worden de spinnen bestreden met effectieve bestrijdingsmiddelen tegen spinnen.

Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!