Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Sneek
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0515 - 784123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Sneek

De boktor is een hout aantastend insect, net als verschillende andere soorten houtworm. Van alle insecten scoort de boktor hoog wat betreft het aanrichten van schade. Wanneer je boktor in je huis, schuur, vloer of meubels hebt, adviseren wij om meteen in actie te komen en professionele hulp in te schakelen. In Sneek zijn onze bestrijders dagelijks druk bezig boktor te bestrijden. Maar ook in Blauwhuis, Westhem, Abbega en Oosthem komen onze professionele ongediertebestrijders, zonder voorrijkosten te rekenen, bij je langs om jou te helpen met jouw boktorprobleem. Hiervoor hoef je ons alleen maar te bellen via ons telefoonnummer en binnen 24 uur zijn wij ter plaatse. Altijd tegen een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus neem direct contact met ons op of laat je direct door ons terugbellen.

Schade door boktor

Eigenlijk zijn het niet de volwassen boktorkevers die de schade aanrichten, maar de larven van de boktor. Veel kleine, ovale gaatjes in het hout duiden op de aanwezigheid van larven. Zij vreten al het hout wat ze tegenkomen kapot. De boktorlarven tasten daarbij niet alleen de buitenste lagen aan, maar gaan tot in de kern van het hout. De larven van de boktor blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten. Hierbij richten ze een enorm veel schade aan, waarbij ze hele houten constructies compleet vernielen. Dit leidt in menig geval tot gevaarlijke situaties, waarbij de schade zo groot is dat hele gebouwen op instorten staan.

Professionele boktorbestrijding in Sneek en omgeving

Het is noodzaak om de larven van de boktor te bestrijden. Door al het hout dat ze kapot vreten, worden bouwconstructies zwak, wat leidt tot gevaarlijke situaties. Het bestrijden van boktor is alleen weggelegd voor professionele boktorbestrijders. Voor een boktorbestrijding zijn speciale technieken en middelen nodig, waarover alleen een professional beschikt. In Sneek helpen onze vakkundige boktorbestrijders jou binnen 24 uur van deze vernielende plaag af. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor een afspraak of advies. Daarnaast rekenen wij geen voorrijkosten, ook niet als je Blauwhuis, Westhem, Abbega of Oosthem woont. Tegen een vaste, lage prijs bieden wij jou de oplossing voor jouw boktorprobleem. Bel nu met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat je direct door onze lokale boktorspecialist terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Sneek, Abbega, Allingawier, Blauwhuis, Bolsward, Bozum, Burgwerd, Cornwerd, Dedgum, Deersum, Edens, Exmorra, Ferwoude, Folsgare, Gaast, Gaastmeer, Gauw, Goënga, Greonterp, Hartwerd, Heeg, Hennaard, Hichtum, Hidaard, Hieslum, Hommerts, Idsegahuizum, Idzega, IJlst, IJsbrechtum, Itens, Jutrijp, Kubaard, Loënga, Lutkewierum, Makkum, Nijhuizum, Nijland, Offingawier, Oosterend, Oosthem, Oppenhuizen, Oudega, Parrega, Piaam, Rien, Roodhuis, Sandfirden, Scharnegoutum, Sijbrandaburen, Terzool, Tirns, Tjalhuizum, Tjerkwerd, Uitwellingerga, Westhem, Wolsum, Wommels, Workum.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9331 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 10 minuten geleden
  • SSL beveiligde website