Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Sliedrecht
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0184 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Houtworm bestrijden in Sliedrecht

Houtworm is de verzamelnaam voor een aantal soorten kevers die in hout leven om zich hiermee te voeden. Het is van belang om houtworm zo snel mogelijk te bestrijden, aangezien deze grote schade aanricht aan jouw houten bezittingen. Om het gewenste resultaat te bereiken, laat je de bestrijding uitvoeren door een professional. Woon je in Sliedrecht of in plaatsen rondom Sliedrecht, zoals in Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf of Brandwijk, neem dan direct contact op met onze professionele houtwormbestrijder uit Sliedrecht. Onze vakkundige ongediertebestrijders bestrijden de houtworm snel en effectief tegen een vast, laag tarief. Omdat onze lokale bestrijders altijd bij jou in de buurt zijn, rekenen wij geen voorrijkosten en zijn we binnen 24 uur ter plaatse. Bel vrijblijvend voor meer informatie met ons telefoonnummer of laat je gegevens hiernaast achter en wij bellen jou direct terug. Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Hoe leeft de houtworm?

De houtwormkever legt haar eitjes op verschillende soorten onbewerkt hout. De larven die hier uitkomen, boren zich in het hout. De larven zijn dus de echte boosdoeners. De houtworm boort gangen in het hout, waardoor ze vloeren, meubels, houten constructies en alle andere houten voorwerpen beschadigen. Je herkent leven van larven door het boormeel (eigenlijk uitwerpselen) dat uit de gaatjes in het hout komt. De kleine, ronde gaatjes die achterblijven in het hout zijn de uitvliegopeningen van de ontpopte, volwassen geworden houtwormkever. Laat houtworm niet langer z’n gang gaan en neem contact op met jouw lokale houtwormbestrijder uit Sliedrecht.

Professionele houtwormbestrijding in Sliedrecht en omgeving

Om houtworm in één keer goed te bestrijden, adviseren wij om onze professionele houtwormbestrijders uit Sliedrecht in te schakelen. Onze ongediertebestrijders hebben jarenlang ervaring in het professioneel bestrijden van houtworm in Sliedrecht en omgeving. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden binnen 24 uur de oplossing tegen houtworm. Tegen een vaste, lage prijs bestrijden wij houtworm in heel Sliedrecht en omgeving. Zonder voorrijkosten, ook in Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf en Brandwijk. Bel met ons telefoonnummer voor meer informatie of een afspraak binnen 24 uur. Of laat onze houtwormspecialist jou direct terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Sliedrecht, Bleskensgraaf, Brandwijk, Giessenburg, Groot-Ammers, Hardinxveld-Giessendam, Langerak, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Nieuwpoort, Ottoland, Oud Alblas, Streefkerk, Waal, Wijngaarden.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9323 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 19 minuten geleden
  • SSL beveiligde website