Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Schagen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0224 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Houtworm bestrijden in Schagen

Is het hout in je huis beschadigd? Zie je overal kleine gaatjes in bijvoorbeeld je vloeren, meubels of andere houten constructies? Dikke kans dat de larven van de houtworm je hout hebben aangetast. Deze larven brengen enorme schade aan, wat erg gevaarlijk is bij houten constructies van woningen. Laat de houtworm daarom direct vakkundig verwijderen door een professionele houtwormbestrijder uit jouw buurt. Onze lokale professionals uit Schagen bestrijden dagelijks houtworm in Schagen en de wijde omgeving, zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou op de stoep. Ook in Sint Maarten, Dirkshorn en Schagerbrug tegen een vast, laag tarief zonder voorrijkosten. Bel voor meer informatie of voor een afspraak naar ons telefoonnummer.

Welke schade richten houtworm aan?

Houtworm richt ontzettend veel schade aan. Kleine gaatjes in meubels klinkt onschuldig, maar ze zijn in staat een houten constructie volledig te vernielen. Hoe gaat de houtworm te werk? De houtwormkever legt haar eitjes op onbehandeld hout. Wanneer de larven uitkomen, graven ze zich een weg van lange gangen door het hout tot ze ontpoppen tot kever. Zij blijven tot wel tien jaar in het hout zitten, dus je kunt je voorstellen hoe veel schade ze in die periode aanrichten.

Kun je houtwormen zelf bestrijden?

Helaas is het erg lastig om houtworm zelf te bestrijden. Ze zitten diep genesteld in het hout, dus het is lastig ze te bereiken. Het bestrijden van houtworm is dan ook een specialistische klus. Het vereist kennis van zaken en specialistische middelen en apparatuur. Het beste schakel je daarom een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf uit de buurt in om jou van je houtwormprobleem af te helpen.

Professionele houtwormbestrijding in Schagen en omgeving

Heb jij last van houtworm in de houten constructie van je woning of schuur, in je vloer of meubels? Aarzel niet langer en schakel vandaag nog onze lokale professional uit Schagen in voor een inspectie of directe bestrijding. Wij zijn 24/7 te bereiken, staan binnen 24 uur bij jou voor de deur en werken tegen een vast, laag tarief. Ook als je in Sint Maarten, Dirkshorn of Schagerbrug woont. Wij rekenen geen voorrijkosten. Neem vandaag nog contact op met onze professionele houtwormbestrijder uit Schagen. Bel met ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Schagen, Barsingerhorn, Callantsoog, Dirkshorn, Kolhorn, Lutjewinkel, Oudesluis, Schagerbrug, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, 't Zand, Wieringerwaard, Winkel.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9347 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 2 minuten geleden
 • SSL beveiligde website