Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Schagen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0224 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk CPMV
 • Keurmerk EVM

Boktor bestrijden in Schagen

Boktor is een insect die die enorme schade aanricht aan je woning. Juist de larven van de boktor zijn de boosdoeners en vreten het hout tot in de kern aan. Heb jij last van boktor? Laat de schade niet oplopen en schakel direct onze professionele boktorbestrijders uit Schagen in om ze te bestrijden. Onze lokale professionals zijn dagelijks actief in Schagen en omgeving om boktor te bestrijden. Dus ook als je in Lutjewinkel, Sint Maarten of Dirkshorn woont, bieden wij direct een oplossing voor jouw boktorprobleem. We zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij je op de stoep om jouw boktor te bestrijden. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten! Voor meer informatie of een afspraak bel je ons telefoonnummer.

Hoe komt de boktor in je huis?

Wanneer je last hebt van de huisboktor, dan zijn deze insecten meestal niet van buitenaf binnengekomen. De vrouwelijke boktor legt namelijk tot wel tweehonderd eitjes, ergens in een houten vloer, meubel of steunbalk van je huis. Na een aantal weken komen de larven uit en boren zich direct een weg door het hout. Zijn ze eenmaal in het hout, dan blijven ze daar tot wel tien jaar zitten. Stel je voor hoeveel schade de larven in die tijd aanrichten. Schakel daarom direct een professionele ongediertebestrijder in.

Welke schade richt de boktor aan?

De larven van de boktor blijven een hele lange tijd in het hout zitten. Ze zijn altijd met velen en eten het hout tot in de kern op. Dikke steunbalken veranderen moeiteloos in stof. Zo erg dat je de balk zo omverblaast. Larven van de boktor tasten de houten constructie van je woning zodanig aan dat je het in zijn geheel moet vervangen. Doe je dit niet, dan kan de woning zelfs compleet instorten.

Professionele boktorbestrijding in Schagen en omgeving

Heb jij last van boktor in je woning en woon je in Schagen of ergens in de omgeving van Schagen? Het best laat je deze bestrijden door een ervaren bestrijder. Neem daarom direct contact op met onze professionele boktorbestrijders uit Schagen. Dagelijks bestrijden wij vakkundig boktor in plaatsen als Lutjewinkel, Sint Maarten, Dirkshorn en de wijde omgeving van Schagen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur jouw boktor snel en effectief bestrijden. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Neem hier contact op voor een afspraak of meer informatie. Of laat je gegevens achter, dan bellen we je direct terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Schagen, Barsingerhorn, Callantsoog, Dirkshorn, Kolhorn, Lutjewinkel, Oudesluis, Schagerbrug, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, 't Zand, Wieringerwaard, Winkel.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9303 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 4 minuten geleden
 • SSL beveiligde website