Mogen wij je helpen?

Vlooien bestrijding in Roosendaal
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0165 - 783123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Vlooien bestrijden in Roosendaal

Vlooien, een bekend probleem bij veel mensen. Wereldwijd zijn ze te vinden op plekken waar mensen en dieren leven. Waar geen teken van leven is, komt de vlo niet. Dit insect leeft namelijk van bloed. In Roosendaal zijn onze bestrijders dagelijks actief om alle soorten ongedierte te bestrijden, ook vlooien in huis zijn een veelvoorkomend ongedierte. Vooral wanneer men huisdieren in huis had of heeft. Zijn jij en je huisdier het bijtende ongedierte zat en zoek je een snelle, vakkundige oplossing? Neem dan direct contact met ons op via onderstaand telefoonnummer, wij bieden jou direct de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Onze professionele vlooienbestrijders uit Roosendaal zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de vlooien bestrijden. Voor een vaste, lage prijs zonder voorrijkosten, ook als je in Rucphen, Schijf of Wouw woont.

Vlooienplaag

Een vlooienplaag ontstaat vaak wanneer het huisdier gedurende een bepaalde periode niet thuis is geweest of als je huisdier pas is overleden. Ook als je het huisdier van een ander te logeren hebt gehad kan je achterblijven met een vlooienplaag.

Bijten vlooien ook mensen

De kattenvlo, die op zowel honden als katten leeft, leeft niet graag op de mens. Maar ze doen wel vaak een proefbeet bij de mens, om vervolgens te concluderen dat jij niet hun ideale gastheer/vrouw bent. Als je zelf door vlooien wordt gebeten, is het waarschijnlijk dat je een vlooienplaag in huis hebt. Nu je weet hoe je aan een vlooienplaag in huis komt, wil je vast ook weten hoe je er zo snel mogelijk weer vanaf komt. Lees dan snel verder!

Professionele vlooienbestrijding in Roosendaal en omgeving

Om de voortplantingscyclus van de vlooien te doorbreken, is er maar één efficiënte oplossing. Schakel een professionele vlooienbestrijder uit de buurt in. Onze ervaren professionals uit Roosendaal bieden jou binnen 24 uur de oplossing voor jouw vlooienprobleem. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bestrijden dagelijks vlooien in Roosendaal, maar ook in Rucphen, Schijf en Wouw zijn we dagelijks te vinden. Onze vakkundige ongediertebestrijders uit Roosendaal bestrijden de vlooienplaag in jouw huis tegen een vast, laag tarief. Altijd zonder voorrijkosten! Bel met onderstaand telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Roosendaal, Bosschenhoofd, Heerle, Hoeven, Moerstraten, Nispen, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Schijf, Sprundel, St. Willebrord, Stampersgat, Standdaarbuiten, Wouw, Wouwse Plantage, Zegge.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9484 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 13 minuten geleden
 • SSL beveiligde website