Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Roosendaal
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0165 - 783123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Ratten bestrijden in Roosendaal

Ratten zijn veroorzakers van schade aan je huis en vormen een risico voor je gezondheid. Als dragers van verschillende ziektes en bacteriën zijn ratten geen welkome gasten in je huis. Het is daarom belangrijk om de ratten zo snel mogelijk professioneel te laten bestrijden door een vakman uit de buurt. In Roosendaal en omgeving zijn onze professionele rattenbestrijders dagelijks actief om dit soort ongedierte te bestrijden. Heb jij last van ratten? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden jou de directe oplossing tegen ratten. Onze ervaren rattenbestrijders bestrijden ratten voor een vaste, lage prijs en wij rekenen nooit voorrijkosten. Ook in Moerstraten, Oudenbosch, Zegge, Hoeven, Bosschenhoofd en Oud Gastel staan we direct voor je klaar. Dus bel vandaag nog met onderstaand telefoonnummer en laat de ratten op professionele wijze bestrijden door onze specialisten.

De rat

Er zijn veel verschillende soorten ratten in de wereld. De soorten ratten waar we in onze leefomgeving het meest mee te maken hebben is de Bruine Rat. Oprukkend vanuit het zuiden zien we steeds vaker ook de Zwarte Rat. Deze twee soorten verschillen erg van elkaar gezien hun leefwijze. Waar de Bruine Rat graag laag bij grond blijft, is de Zwarte Rat een echte klimmer. Ook is hun voedselvoorkeur anders, de Bruine Rat eet graag granen en noten, de Zwarte rat eet graag fruit. Een volwassen rat wordt tot wel vijftien centimeter lang, de staart niet meegerekend. Door de smalle skeletbouw van deze knaagdieren kruipen ze gemakkelijk door gaten en kieren.

Ratten en gezondheidsrisico’s

Ratten zijn een groot risico voor de gezondheid van mens en dier. Ze brengen veel ziektes met zich mee. Naast dat ze zelf ongedierte zijn, nemen ze ook nog eens ongedierte met zich mee. Teken, mijten en vlooien verbergen zich vaak in de vacht van een rat. Daarnaast vervuilen ratten ons voedsel, water en onze leefomgeving met hun uitwerpselen en urine. Ratten moet je daarom zo snel mogelijk laten bestrijden, om verdere gezondheidsrisico’s te beperken.

Professionele rattenbestrijding in Roosendaal en omgeving

Wanneer je ratten in je huis aantreft, is het belangrijk om direct professionele hulp uit Roosendaal in te schakelen. Onze lokale rattenbestrijders zijn 24/7 bereikbaar en staan voor een vaste, lage prijs binnen 24 uur bij jou op de stoep. Wij rekenen geen voorrijkosten, ook niet als je in Moerstraten, Oudenbosch, Zegge, Hoeven, Bosschenhoofd of Oud Gastel woont. Wil jij direct een oplossing voor jouw rattenprobleem? Bel dan nu met onderstaand telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze rattenspecialisten uit Roosendaal.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Roosendaal, Bosschenhoofd, Heerle, Hoeven, Moerstraten, Nispen, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Schijf, Sprundel, St. Willebrord, Stampersgat, Standdaarbuiten, Wouw, Wouwse Plantage, Zegge.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9482 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 2 minuten geleden
 • SSL beveiligde website