Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Jan is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0165-783123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Roosendaal

142 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Jan en maak direct een afspraak.

Bel direct met Jan

Stuur een mail

Stuur een mail en Jan neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Jan belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Roosendaal

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Roosendaal Expert aan het woord

Mijn naam is Jan van Suurd Pest Control. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Roosendaal. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Jan Suurd
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Roosendaal

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Jan van Suurd Pest Control is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Jan en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Jan kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0165-783123
WAAR Jan WERKT Werkgebied

Woon je in Roosendaal of omgeving, dan staan Jan en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Roosendaal, Bosschenhoofd, Heerle of Hoeven woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 0165-783123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Jan is actief in omgeving Rotterdam, Rijen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Tholen, Steenbergen, Zevenbergen, Barendrecht, Spijkenisse, Oud-Beijerland, Breda, Dordrecht, Sliedrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet Rotterdam, Bleiswijk, Ridderkerk, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Moerdijk.

Wat valt er onder Roosendaal?
 • Roosendaal
 • Bosschenhoofd
 • Heerle
 • Hoeven
 • Moerstraten
 • Nispen
 • Oud Gastel
 • Oudenbosch
 • Rucphen
 • Schijf
 • Sprundel
 • St. Willebrord
 • Stampersgat
 • Standdaarbuiten
 • Wouw
 • Wouwse Plantage
 • Zegge
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Roosendaal? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

KLANTEN OVER Jan van Suurd Pest Control

142 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Houtworm bestrijden Roosendaal

De eerste jaren kan houtworm ongestoord z’n gang gaan in je woning. Als je de kleine, ronde gaatjes in het hout ontdekt zijn de eerste volwassen kevers al uit het hout gekropen. Onherstelbare schade voorkom je door direct onze professionele houtwormenbestrijders in Roosendaal in te schakelen. Wij bestrijden dagelijks houtworm en ander ongedierte in Roosendaal, Rucphen, Schijf en Wouw. Dat doen we altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij 24/7 bereikbaar, dus ook in het weekend! Binnen 24 uur staan we klaar om de houtworm in je woning te bestrijden. Bel direct met 0165-783123 voor informatie of een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze houtwormspecialisten uit Roosendaal.

Is houtworm schadelijk?

Ja, houtworm is schadelijk voor alle voorwerpen gemaakt van onbehandeld hout. De larven van de houtworm boren lange gangen in het hout. Doen ze dat in je vloer of meubels dan is dat schadelijk. Doen ze dat in de dragende constructie van je woning dan is dat niet alleen schadelijk, maar ook gevaarlijk. Door direct een professionele ongediertebestrijder in te schakelen, voorkom je onherstelbare schade aan je gebouw.

Is houtworm zelf te bestrijden?

Zelf houtworm bestrijden is eigenlijk niet mogelijk. Alleen professionele, gediplomeerde ongediertebestrijders beschikken over het juiste bestrijdingsmiddel tegen houtworm. Daarnaast is speciale apparatuur, bescherming en kennis noodzakelijk. Alleen ervaren ongediertebestrijders kunnen houtworm effectief bestrijden. Na een professionele houtwormbestrijding krijg je altijd een certificaat van behandeling met garantie.

Professionele houtwormbestrijding in Roosendaal en omgeving

Voorkom onherstelbare schade door houtworm en schakel zo snel mogelijk een professionele houtwormenbestrijding specialisten in Roosendaal in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur klaar om de houtworm in je woning professioneel te bestrijden. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis, middelen en ervaring! Wij bestrijden houtworm effectief en duurzaam tegen een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we niet. Woon je in Roosendaal, Rucphen, Schijf of Wouw en heb je last van houtworm? Bel ons dan direct voor een afspraak of laat je meteen terugbellen door onze houtwormbestrijders uit Roosendaal.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!