Mogen wij je helpen?

Houtwormen bestrijding in Roosendaal
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0165 - 783123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Houtworm bestrijden in Roosendaal

De eerste jaren kan houtworm ongestoord z’n gang gaan in je woning. Als je de kleine, ronde gaatjes in het hout ontdekt zijn de eerste volwassen kevers al uit het hout gekropen. Onherstelbare schade voorkom je door direct onze professionele ongediertebestrijders uit Roosendaal in te schakelen. Wij bestrijden dagelijks houtworm en ander ongedierte in Roosendaal, Rucphen, Schijf en Wouw. Dat doen we altijd tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten. Wij 24/7 bereikbaar, dus ook in het weekend! Binnen 24 uur staan we klaar om de houtworm in je woning te bestrijden. Bel direct met onderstaand telefoonnummer voor informatie of een afspraak binnen 24 uur. Of laat je direct terugbellen door onze houtwormspecialisten uit Roosendaal.

Is houtworm schadelijk?

Ja, houtworm is schadelijk voor alle voorwerpen gemaakt van onbehandeld hout. De larven van de houtworm boren lange gangen in het hout. Doen ze dat in je vloer of meubels dan is dat schadelijk. Doen ze dat in de dragende constructie van je woning dan is dat niet alleen schadelijk, maar ook gevaarlijk. Door direct een professionele ongediertebestrijder in te schakelen, voorkom je onherstelbare schade aan je gebouw.

Is houtworm zelf te bestrijden?

Zelf houtworm bestrijden is eigenlijk niet mogelijk. Alleen professionele, gediplomeerde ongediertebestrijders beschikken over het juiste bestrijdingsmiddel tegen houtworm. Daarnaast is speciale apparatuur, bescherming en kennis noodzakelijk. Alleen ervaren ongediertebestrijders kunnen houtworm effectief bestrijden. Na een professionele houtwormbestrijding krijg je altijd een certificaat van behandeling met garantie.

Professionele houtwormbestrijding in Roosendaal en omgeving

Voorkom onherstelbare schade door houtworm en schakel zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder uit Roosendaal in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur klaar om de houtworm in je woning professioneel te bestrijden. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis, middelen en ervaring! Wij bestrijden houtworm effectief en duurzaam tegen een vaste, lage prijs. Voorrijkosten rekenen we niet. Woon je in Roosendaal, Rucphen, Schijf of Wouw en heb je last van houtworm? Bel ons dan direct voor een afspraak of laat je meteen terugbellen door onze houtwormbestrijders uit Roosendaal.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Roosendaal, Bosschenhoofd, Heerle, Hoeven, Moerstraten, Nispen, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Schijf, Sprundel, St. Willebrord, Stampersgat, Standdaarbuiten, Wouw, Wouwse Plantage, Zegge.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9308 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 10 minuten geleden
 • SSL beveiligde website