Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Roosendaal
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0165 - 783123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Boktor bestrijden in Roosendaal

Boktor in je huis of schuur is meer dan vervelend. Als een boktor lang z’n gang kan gaan, levert dat gevaarlijke situaties op. Houten vloeren, meubels en kapconstructies zijn niet meer veilig. Hoor je op een stille warme zomerdag knagende geluiden? En zie je ook kleine ovaalvormige gaatjes in het hout? Dat heeft boktor het hout in je woning of schuur ontdekt! Boktor moet zo snel mogelijk bestreden worden. Daarvoor neem je bij voorkeur contact op met een ongediertebestrijder uit jouw regio. Onze professionele ongediertebestrijders uit Roosendaal bestrijden dagelijks boktor tegen een vast, laag tarief. Voorrijkosten brengen we niet in rekening. Onze vakmannen staan binnen 24 uur voor je klaar in Roosendaal, Rucphen, Schijf en Wouw. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel ons nu op onderstaand telefoonnummer voor een afspraak met onze boktorspecialisten uit Roosendaal!

Boktor eet onbehandeld hout

Boktor is een keversoort. Een boktor legt eitjes op hout dat niet behandeld is met verf of beits. Als de eitjes uitkomen, boren de larven zich in het hout. Ze vreten zich tot in de kern van het hout, lange tunnels in het hout borend. Dit proces duurt tot wel 10 jaar lang, om zich vervolgens te verpoppen. Tenslotte kruipen ze als volwassen boktor uit het hout. Daarbij laten ze een klein gaatje in het hout achter. Deze boktor legt weer eitjes op het hout. Doe je niets dan herhaalt deze cyclus zich eindeloos en blijft er van het hout niets over.

Kan ik boktor zelf bestrijden?

Voor het bestrijden van boktor zijn speciale technieken en bestrijdingsmiddelen vereist. Die middelen worden uitsluitend verkocht aan professionele, geregistreerde ongediertebestrijders. Laat het bestrijden van boktor over aan een gespecialiseerde ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele boktorbestrijding in Roosendaal en omgeving

Woon je in Roosendaal, Rucphen, Schijf of Wouw en heb je last van boktor? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en onze professionele boktorbestrijders staan binnen 24 uur voor je klaar. Wij bestrijden boktor altijd voor een vaste, lage prijs. Wij rekenen geen voorrijkosten!  Bel ons voor advies of een afspraak via onderstaand telefoonnummer. Of laat je direct terugbellen door onze boktorspecialisten uit Roosendaal.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Roosendaal, Bosschenhoofd, Heerle, Hoeven, Moerstraten, Nispen, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Schijf, Sprundel, St. Willebrord, Stampersgat, Standdaarbuiten, Wouw, Wouwse Plantage, Zegge.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9485 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 9 minuten geleden
 • SSL beveiligde website