Mogen wij je helpen?

Wespen bestrijding in Roermond
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0475 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Wespen bestrijden in Roermond

En wespennest in huis of tuin? Daar wil je zo snel mogelijk vanaf! Onze lokale ongediertebestrijders uit Roermond weten hoe ze effectief wespen en ander ongedierte moeten bestrijden. Dagelijks zijn ze actief in Roermond en omgeving en binnen 24 uur staan ze ook bij jou op de stoep. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en we bestrijden wespennesten tegen een vast, laag tarief. Voorrijkosten rekenen we niet. Woon je in Roermond, Wessem, Herten of Maasbracht en heb je last van wespen? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak binnen 24 uur met onze wespenspecialist uit Roermond. Of laat je direct door ons terugbellen, vul hiervoor je telefoonnummer in.

Zelf wespen bestrijden, wij raden het af!

Wespen reageren soms erg agressief. Wanneer ze zich bedreigd voelen, vallen ze direct aan. Zelf wespen bestrijden raden wij dan ook af. Voor het bestrijden van wespen zijn speciale, professionele bestrijdingsmiddelen beschikbaar. Maar een bestrijding heeft alleen effect, als die middelen op de juiste manier toegepast worden. Een ongediertebestrijder met ervaring in het bestrijden van wespennesten helpt je vakkundig van de wespen af.

Hoe vind ik het wespennest?

Vliegen er een hoop wespen in je tuin, maar heb je geen idee waar het wespennest zich bevindt? Neem even de tijd en begin met een rondje om je huis en door je tuin te lopen om het wespennest te vinden. Wespennesten bevinden zich vaak in spouwmuren, in de ventilatieopeningen in de muur zie je dan continu wespen in en uit vliegen. Ook zitten de wespennesten vaak onder de dakpannen, of gewoon ergens in je tuin in de grond. Ook hangen wespennesten weleens in struiken of bomen. Voor een succesvolle bestrijding hoef je niet daadwerkelijk het nest te zien hangen, wel hebben we een invliegopening nodig.

Professionele wespenbestrijding in Roermond en omgeving

Als wespen een nest in je huis of tuin gebouwd hebben, zorgen ze vaak voor overlast. Heb je last van wespen? Neem dan direct contact op met onze professionele ongediertebestrijder uit Roermond. Wij bestrijden dagelijks wespen in Roermond en omgeving en onze lokale bestrijders staan binnen 24 uur voor je klaar. Ook als je in Wessem, Herten of Maasbracht woont, helpen wij je graag van je wespen af. Maak nu een afspraak via ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Roermond, Baexem, Beegden, Buggenum, Echt, Grathem, Haelen, Heel, Heibloem, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Horn, Ittervoort, Koningsbosch, Linne, Maasbracht, Maria Hoop, Melick, Montfort, Neer, Neeritter, Nunhem, Ohé en Laak, Posterholt, Roggel, Sint Joost, Sint Odiliënberg, Stevensweert, Swalmen, Thorn, Vlodrop, Wessem.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9308 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 16 minuten geleden
  • SSL beveiligde website