Mogen wij je helpen?

Boktor bestrijding in Rijssen
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0548 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Boktor bestrijden in Rijssen

Denk jij dat boktor de houten constructie van jouw woning of schuur aantast? De huisboktor is een kever die eitjes legt op onbewerkt hout. De larven die hier uitkomen, boren zich in het hout en vernielen het hout tot in de kern. De larven van de boktor blijven tot wel tien jaar in het hout zitten. Het is dus belangrijk om de boktorlarven zo snel mogelijk te bestrijden om vergaande schade aan het hout te voorkomen. Schakel voor een professionele boktorbestrijding onze ongediertebestrijders uit Rijssen in. Wij zijn dagelijks actief in Rijssen en omgeving om boktor snel en effectief te bestrijden. Dus ook in Hellendoorn, Haarle of Holten bieden wij jou binnen 24 uur een oplossing voor jouw boktorprobleem. Altijd tegen een vaste, lage prijs en wij rekenen geen voorrijkosten. Onze lokale boktorbestrijders zijn 24/7 bereikbaar, dus bel met ons telefoonnummer voor meer informatie of een afspraak.

Heb ik boktor?

Er zijn verschillende symptomen die wijzen op de aanwezigheid van de huisboktor. Wanneer je kleine, ovale gaatjes in het hout ziet, weet je dat de boktor hier actief is. Vooral in de zomermaanden wordt boktor actief en zijn ze goed te horen wanneer ze zich een weg banen door het hout. Wanneer je dan ook nog boormeel (zaagselachtige uitwerpselen) bij de kleine gaatjes vindt, is het zeker dat de boktor er nog zit. Zodra je deze symptomen herkent, mag je concluderen dat je last hebt van dit ongedierte en moet je meteen aan de slag met de bestrijding van de boktor.

Schade door boktor

De larven van de boktor blijven tot wel tien jaar lang in het hout zitten. In die tijd boren ze zich een weg door het hout, een spoor van vernieling achterlatend. De boktorlarven gaan, in tegenstelling tot houtwormlarven, tot in de kern van het hout. De schade aan een houten constructie, meubel of vloer is dan enorm groot en leidt tot totale vernieling. Constructies zijn onbetrouwbaar en staan op instorten. Beperk de schade door boktor, herken een boktorbesmetting tijdig en schakel professionele boktorbestrijding uit de buurt in.

Professionele boktorbestrijding in Rijssen en omgeving

Het bestrijden van boktor is een klus voor professionals. Voor het professioneel bestrijden van boktor zijn specialistische technieken, bestrijdingsmiddelen, kennis en ervaring vereist. Het best laat je dit werk over aan onze professionele boktorbestrijders uit Rijssen. Voorkom vergaande schade aan jouw pand en schakel onze lokale professionals vandaag nog in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en komen binnen 24 uur de boktor professioneel bestrijden. In Rijssen en omgeving hanteren wij vaste, lage prijzen en rekenen wij nooit voorrijkosten. Wij zijn dagelijks actief in Hellendoorn, Haarle, maar natuurlijk ook in Holten. Bel direct voor een afspraak binnen 24 uur met ons telefoonnummer of laat je direct door onze boktorspecialist uit Rijssen terugbellen.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Rijssen, Haarle Hellendoorn, Hellendoorn, Holten, Nijverdal, Notter, Zuna.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9335 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 5 minuten geleden
  • SSL beveiligde website