Mogen wij je helpen?

Zilvervisjes bestrijding in Raalte
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0572 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Zilvervisjes bestrijden in Raalte

Zilvervisjes zijn kleine insecten die opvallen door hun zilverachtige, grijze kleur. Naast ‘zilvervisje’ wordt het insect ook wel ‘franjestaart’ of ‘suikergast’ genoemd. Dit ongedierte wordt vaak verward met het ovenvisje en papiervisje. Heb jij zilvervisjes in huis en wil je ze direct professioneel laten bestrijden? Neem dan contact op met onze lokale, professionele zilvervisjesbestrijders. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur bij jou in Raalte of Lierderholthuis, Lemelerveld of Heeten op de stoep. Tegen een vast, laag tarief bestrijden wij de zilvervisjes in jouw huis op professionele wijze. Wij rekenen geen voorrijkosten! Voor een oplossing tegen zilvervisjes binnen 24 uur bel je nu met ons telefoonnummer. Of laat je direct door onze professional terugbellen.

Hoe herken je zilvervisjes?

Het met het blote oog herkennen van zilvervisjes is lastig. Zilvervisjes zijn kleine beestjes van tussen de zeven en twaalf millimeter lang. Hun lichaam is bedekt met hele fijne schubben en op hun kop hebben ze twee voelsprieten. Papiervisjes en ovenvisjes lijken qua uiterlijk erg op zilvervisjes, dat maakt het lastig om zilvervisjes te herkennen en onderscheiden.

Hoe leeft een zilvervisje?

Zilvervisjes leven vaak in donkere ruimten. Zilvervisjes zijn namelijk lichtschuw. Verder leven zilvervisjes graag in warme, vochtige omgevingen. Een temperatuur van rond de 25 graden vinden zilvervisjes het fijnst. Zilvervisjes overleven maanden zonder voedsel. Wanneer ze dan toch honger krijgen, voeden ze zich met papier, lijm, stijfsel, meel of granen. Maar ook mijten, kleine insecten of schimmels lusten ze graag.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Raalte en omgeving

De snelste en meest effectieve manier om zilvervisjes te bestrijden, is door direct contact op te nemen met onze professionele ongediertebestrijder uit Raalte. Onze lokale bestrijders zijn vakkundig en hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van zilvervisjes in huis. Onze professionals zijn dagelijks in Raalte en omgeving actief, dus ook in Lierderholthuis, Lemelerveld en Heeten staan wij voor je klaar. Altijd binnen 24 uur een oplossing voor jouw zilvervisjesprobleem. Tegen een vaste, lage prijs en zonder voorrijkosten! Bel voor een afspraak met ons telefoonnummer. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Raalte, Dalmsholte, Heeten, Heino, Lemele, Lemelerveld, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw-Heeten.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9308 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 0 minuten geleden
  • SSL beveiligde website