Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Micha is bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 0572-781123
Jouw gediplomeerde houtwormenbestrijder

Houtwormbestrijding in Raalte

61 beoordelingen
 • Transparant over de kosten en bestrijding
 • Altijd een vooraf afgesproken prijs
 • Geef houtworm geen onderdak
 • Klantbeoordeling 9.6 
 • EVM gecertificeerd

Wij bestrijden houtwormen!

Wacht niet onnodig lang met de bestrijding.


Beller is sneller

Neem contact op met Micha en maak direct een afspraak.

Bel direct met Micha

Stuur een mail

Stuur een mail en Micha neemt contact met jou op!

Contact per mail

Wij bellen jou

Laat je nummer achter en Micha belt jou zo snel mogelijk!

Laat je terugbellen
AAN DE SLAG Werkwijze in Raalte

Overlast van houtworm? Wij lossen de problemen voor je op, zowel in huis als op het werk. Maar hoe werkt dit precies en wat gaat er nu gebeuren? Hieronder staan alle stappen op een rijtje.

 • Beschrijf je probleem

  Vreselijk! Heb je last van houtwormen in huis of op het werk? Onderzoek en beschrijf het probleem, maar wacht niet te lang. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om van je probleem af te komen.

 • Maak een afspraak

  Bel of laat je terugbellen door onze vakman bij jou in de buurt. Je krijgt een e-mail of telefoontje voor een afspraakbevestiging. Spoedklus? Geef dit even aan, onze houtwormen bestrijder doet zijn om jou zo snel mogelijk te helpen!

 • Onze vakman komt eraan

  Afspraak is afspraak. Onze houtwormenbestrijder komt langs op de afgesproken dag en tijdstip om jou te helpen. En omdat onze houtwormenbestrijder om de hoek woont ben je meestal sneller geholpen!

 • Beestjes kwijt!

  Gelukkig, je probleem is opgelost. Nog even afrekenen middels contant of pin en iedereen is weer blij! Vergeet je niet om de houtwormen bestrijder te beoordelen?

 • Preventie advies

  Wanneer nodig krijg je van onze houtwormen bestrijder preventie-advies, zodat hij over een maand niet weer langs hoeft te komen, wel zo netjes.

DE houtwormenBESTRIJDER VAN Raalte Expert aan het woord

Mijn naam is Micha van Plaagdierbeheersing Esselink. Ik ben jouw lokale houtwormenbestrijder voor Ongediertebestrijden.com. Dagelijks help ik klanten in de omgeving van Raalte. Heb je last van houtwormen? Aarzel niet en neem direct contact op met mij op, ik help je graag!

Groeten, Micha Esselink
Super snel De beste houtwormen bestrijders Binnen 24 uur Persoonlijk Lokale held Ook zakelijk

Kosten houtwormbestrijding Raalte

Wist je dat houtwormenbestrijding niet zo veel hoeft te kosten? Wanneer je denkt aan professionele houtwormenbestrijding dan kunnen de kosten vaak hoog oplopen, maar in werkelijkheid hoeft een bestrijding niet zo duur te zijn, als je er natuurlijk op tijd bij bent. Micha van Plaagdierbeheersing Esselink is een expert in houtwormen bestrijden. Heb je een wespennest gevonden, houtworm in je huis of misschien wel last van bedwantsen? Bel Micha en leg je probleem voor, naar aanleiding van deze factoren zal hij de prijs die je betaald voor het bestrijden van ongedierte:

1. Ongediertesoort

Er bestaan gigantisch veel soorten ongedierte zoals houtwormen, soms komen ze alleen, maar meestal met meer. Sommige zie je kruipen en andere weer niet. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen lopen dus behoorlijk uiteen.

2. Omvang ongedierteprobleem

Moet onze bestrijder onder de vloer kruipen om te controleren of er houtworm in de houten balkconstructie zit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat dat wat meer tijd kost dan het wegzetten van een muizenklem. Elk ongedierteprobleem is anders van omvang en kan er dus voor zorgen dat ook hier de prijs behoorlijk uiteen loopt.

3. Bestrijdingsmiddelen

Onze bestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking om van bijvoorbeeld houtwormen af te komen. Van gifkorrels tot poeders en van klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je haarfijn uitleggen welk middel je nodig hebt. Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het eindresultaat varieert.

4. Methode van bestrijding

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt onze bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren, zoals bij het verwijderen van houtworm. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die jij kiest samen met de bestrijder.

5. Aantal behandelingen

Kan de bestrijder het probleem in een keer oplossen of moet hij vaker terugkomen? Misschien is het zelfs beter preventief een aantal dingen aan te passen om te voorkomen dat hardnekkig ongedierte zich opnieuw voortplant. Onze bestrijder kan vaak een goede inschatting geven van het aantal benodigde behandelingen om van je ongedierte af te komen.


BELANGRIJK

Om een helder beeld te krijgen van de situatie komt onze houtwormen bestrijder langs voor inspectie. In overleg maakt hij een plan van aanpak om van de houtwormen af te komen, eentje die past bij jouw budget en manier van houtwormen bestrijden, zo krijg je een helder overzicht van de benodigde middelen, risico’s en kosten. Meestal kunnen de kosten voor een inspectie verrekend worden nadat de houtwormen bestrijding is uitgevoerd, overleg dit met de houtwormen bestrijder voordat je een afspraak maakt. Hoe dan ook, samen met Micha kom je er vast en zeker uit. Maak een afspraak of bel direct, zo ben je snel van je ongedierte af!

Bel: 0572-781123
WAAR Micha WERKT Werkgebied

Woon je in Raalte of omgeving, dan staan Micha en zijn team voor je klaar om je te helpen bij een probleem met houtwormen. Of je nu in Diepenveen, Broekland, Okkenbroek of Welsum woont, deze houtwormenbestrijder komt naar je toe! Bel 0572-781123 voor een afspraak en raak die vervelende beestjes kwijt!

Micha is actief in omgeving Raalte, Hengelo, Zutphen, Beekbergen, Apeldoorn, Twello, Deventer, Goor, Lochem.

Wat valt er onder Raalte?
 • Diepenveen
 • Broekland
 • Okkenbroek
 • Welsum
 • Wesepe
 • Wijhe
 • Olst
 • Lettele
 • Luttenberg
 • Mariënheem
 • Nieuw-Heeten
 • Dalmsholte
 • Heeten
 • Heino
 • Lemele
 • Lemelerveld
 • Lierderholthuis
 • Zutphen
Staat jouw plaats hier niet tussen?

Jouw woonplaats staat hier niet tussen, maar je woont wel in de buurt van Raalte? Bel met onze bestrijder, grote kans dat hij voor jou een uitzondering maakt.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over houtwormbestrijding in Raalte

Wat kost het om houtwormen te bestrijden?

De kosten voor het bestrijden van houtwormen in Raalte hangen af van de ernst van de aantasting en de grootte van het getroffen gebied. Het is aan te raden om een vrijblijvend contact op te nemen met een specialist van Ongediertebestrijden.

Hoe raak je houtwormen kwijt?

Om houtwormen kwijt te raken, is professionele behandeling vaak noodzakelijk. Dit kan inhouden dat het aangetaste hout behandeld wordt met insecticiden die de larven en volwassen insecten doden. Daarnaast is het belangrijk om de oorzaak van de aantasting te achterhalen, zoals vochtproblemen, en deze aan te pakken.

Waar gaat houtworm dood van?

Houtworm gaat dood van specifieke insecticiden die gericht zijn op het doden van de larven en volwassen kevers. Deze chemische behandelingen dringen diep door in het hout en zijn effectief in het uitroeien van de plaag. Ook kunnen extreme hitte of kou (door middel van hitte- of vriesbehandelingen) effectief zijn.

Wat is het beste middel tegen houtworm?

Het beste middel tegen houtworm is een professioneel insecticide dat specifiek gericht is op houtwormen. Deze middelen zijn ontworpen om diep in het hout door te dringen en de larven en volwassen kevers effectief te doden. Het is belangrijk om dit soort behandelingen door een professional te laten uitvoeren.

Kan houtworm vanzelf verdwijnen?

Houtworm verdwijnt niet vanzelf. Zonder behandeling blijven houtwormen zich voortplanten en het houtwerk verder beschadigen. Het is essentieel om bij het vinden van houtworm snel professionele hulp in te schakelen.

Waar heeft houtworm een hekel aan?

Houtworm heeft een hekel aan droge en goed behandelde houtsoorten. Het is minder waarschijnlijk dat ze zich nestelen in goed onderhouden hout dat regelmatig gecontroleerd en behandeld wordt. Vochtige en verwaarloosde houten structuren trekken daarentegen houtwormen aan.

Hoe lang blijft houtworm actief?

Houtworm kan jarenlang actief blijven binnen het hout, waarbij de larven zich voeden met het hout voordat ze verpoppen tot volwassen kevers. De levenscyclus kan enkele jaren duren, afhankelijk van de soort en omstandigheden zoals temperatuur en vochtigheid.

Hoe ernstig is houtworm?

Houtworm kan zeer ernstig zijn en leiden tot structurele schade aan houten constructies in huizen en gebouwen. Als het niet tijdig wordt aangepakt, kan het de integriteit van het hout aantasten, wat leidt tot kostbare reparaties en zelfs gevaarlijke situaties.

KLANTEN OVER Micha van Plaagdierbeheersing Esselink

61 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.6


Houtworm bestrijden Raalte

Houtworm staat voor alle houtaantastende kevers en torren. Vlak nadat de larven van de houtworm uitkomen, boren ze zich direct door het hout. Dit zorgt voor zeer grote schade aan bijvoorbeeld je huis, maar ook aan al je andere houten constructies. Onze ongediertebestrijder in Raalte lost jouw houtwormprobleem binnen 24 uur voor je op. Woon je in Diepenveen, Broekland, Okkenbroek of Welsum? Geen enkel probleem! Wij zijn altijd in de buurt, doordat we lokaal werken. Er worden hiervoor geen voorrijkosten gerekend en wij staan 24/7 voor je klaar. Wil je voor een vast, laag tarief een bestrijding tegen jouw houtworm? Neem direct contact met ons op via 0572-781123 en onze houtwormbestrijder komt meteen.

Is houtworm schadelijk?

Houtwormlarven boren zich direct in het hout nadat zij uitgekomen zijn. Schade aan je (vaak onbehandelde) houten constructies in of rondom je huis en schuur is het gevolg. De eventuele (ver)koop van je huis is opeens een stuk lastiger, doordat de schade aan je houten constructies leidt tot afkeuring van de bouwkundige staat van je huis. Daarom zijn houtwormen ook zo schadelijk. Niet alleen voor je eigendommen, maar vooral voor je portemonnee. De kosten van een bestrijding en het herstellen van je houten constructies lopen hoog op. Daarom is het van belang om dit probleem op tijd aan te pakken en onze professionele houtwormbestrijder in de arm te nemen. Wij zorgen voor een vakkundige oplossing van jouw houtwormprobleem.

Houtworm zelf bestrijden

Het bestrijden van houtworm is erg lastig en dit zelf doen, is vrijwel onmogelijk. Voor een effectieve bestrijding zijn de juiste bestrijdingstechnieken en -middelen nodig waarvan de toepassing om ervaring vraagt, naast dat het erg kostbaar is. Wat je wel kunt doen, is het volgende. Onbehandeld hout behandel je met lak, verf of beits. Eenmaal aangetast hout dien je zo snel mogelijk te verwijderen. Wanneer het kleine voorwerpen betreft, leg je deze óf twee weken in de vriezer óf verhit je ze tot zeventig graden in de oven. Het beste kies je voor professionele houtwormenbestrijding.

Professionele houtwormbestrijding in Raalte en omgeving

Lukt het bevriezen of verhitten van de aangetaste voorwerpen niet doordat deze te groot zijn, dan is een professionele aanpak nodig. Onze lokale ongediertebestrijder uit Raalte bestrijdt de houtworm binnen no-time voor je. Wij voeren eerst een grondige inspectie uit en stellen vanuit daar een effectief bestrijdingsplan op. Of je nu in Raalte of in omliggende plaatsen als Diepenveen, Broekland, Okkenbroek of Welsum woont, onze vakkundige houtwormbestrijders bieden 24/7 hun directe hulp aan voor jouw houtwormprobleem. Na de bestrijding ontvang je een certificaat van behandeling. Wij bestrijden tegen vaste, lage prijzen en rekenen geen voorrijkosten. Bel ons nu of laat je telefoonnummer achter, zodat onze bestrijders uit Raalte je direct terugbellen.

Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!