Mogen wij je helpen?

Waar woon je?
Opnieuw

Privacy Policy

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van ongediertebestrijden.com, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij vinden privacy zeer belangrijk, daarom kun je hier meer lezen over waarom en op welke manier we jouw gegevens verwerken en bewaren.

Wetgeving

De wetgeving General Data Protection Regulation (GDPR) vervangt de Wet bescherming persoonsgegevens en verplicht bedrijven vanaf mei 2018 om persoonsgegevens beter te beveiligen. De regelgeving is bedoeld om jouw privacy te beschermen.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Voor- en achternaam, e-mailadres, telefoonnummer, geslacht, woonplaats, probleemomschrijving, IP-adres en surfgedrag.

Waarom verwerken wij die persoonsgegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verbetering dienstverlening

Voor het verbeteren van onze dienstverlening houden wij persoonsgegevens bij. Als voorbeeld het klikgedrag op de website om te analyseren welke pagina’s het meest gelezen worden of welke pagina’s het meest relevant zijn.

  • Bijzondere gegevens

Wij verwerken bijzondere gegevens, namelijk geslacht en gezondheid. Geslacht verwerken we om je aan te kunnen spreken met ‘meneer’ of ‘mevrouw’. Gegevens met betrekking tot gezondheid verwerken we doordat u bijvoorbeeld aangeeft dat een probleem gerelateerd is aan uw gezondheid. Deze gegevens zijn vrijwillig in te vullen en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

  • Marketing

Om onze partners correct te adviseren verwerken wij geanonimiseerde contactdetails en interessegebieden. Dit doen we om te voorzien in de behoefte aan goede dienstverlening via ongediertebestrijden.com.

Voor campagnes verwerken we ook persoonsgegevens. IP-adres en/of surfgedrag kunnen gebruikt worden om relevante advertenties of converterende boodschappen te kunnen laten zien.

  • Nieuwsbrieven en mailings

Partners kunnen zich bij ons aanmelden voor nieuwsbrieven. Soms gepersonaliseerd, en soms niet. Als je geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, dan kan je je in iedere mail uitschrijven.

  • Partner Administratie

In onze partner administratie houden we bij welke bedrijven partner zijn, met daarbij de contactpersoon. Contactdetails houden we bij om onze diensten zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Rechten van betrokkenen

Onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft iedereen rechten. Wij doen ons best om hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Heb je zelf nog tips of opmerkingen? Laat het ons dan weten via info@ssenz.nl of bel 085-8008880.

  • Informatie en inzage: Je kunt inzien welke persoonsgegevens we van jou verwerken. We vertellen je dan ook graag meer over het hoe en waarom we die gegevens verwerken.
  • Rectificatie: Hebben we verkeerde gegevens van jou? Laat het ons dan weten, dan passen we het aan.
  • Vergeten worden: Persoonsgegevens die wij van jou hebben kunnen we verwijderen. Het kan zijn dat we voor andere doeleinden (administratie bijvoorbeeld) die gegevens dan nog wel moeten verwerken.
  • Beperking: Heb je het idee dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken.
  • Bezwaar: Voor de verwerking van jouw persoonsgegevens kun je bezwaar indienen. Gaat het om marketing? Dan zullen we die verwerking zo snel mogelijk beëindigen.
  • Beveiligde omgevingen: Persoonsgegevens worden verwerkt via een versleutelde omgeving (SSL).
  • Overdraagbaarheid: Dit is een nieuw recht onder de AVG om je persoonsgegevens over te dragen. Wanneer je hier gebruik van wilt maken, neem dan even contact met ons op.
  • Toestemming intrekken: Bijvoorbeeld voor het ontvangen van nieuwsbrieven en mailings. Als je toestemming voor een andere verwerking wilt intrekken, kun je contact met ons opnemen.
  • Klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP): Wanneer je denkt dat wij niet handelen in overeenstemming met de privacywetgeving, dan horen we dat natuurlijk graag.

Bewaartermijnen

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan voor ons noodzakelijk.

Gegevens aan derden

Voor een aantal van onze diensten schakelen wij dienstverleners in, dit zijn verwerkers. Denk bijvoorbeeld aan een Google Analytics, Hotjar. Deze partijen verwerken enkel geanonimiseerde gegevens.

Links

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens op andere websites of organisaties waarnaar wij verwijzen.

Cookie statement

Wij maken gebruik van cookies. Cookies zijn tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst. Deze tekstbestandjes herkennen je computer tijdens je bezoek.

Dit doen wij om onze dienstverlening te verbeteren en de website(s) optimaal te laten functioneren. Cookies zijn van groot belang voor het goed draaien van onze website. Zonder input van bezoekers hebben wij geen beeld van het gebruik van de website en hoe we de website kunnen verbeteren.

Google Analytics

Voor de website en applicaties die draaien op ongediertebestrijden.com gebruiken wij Google Analytics cookies. Met deze service verzamelen wij informatie over het gebruik van de website. Hoeveel bezoekers wij hebben op de website of hoe vaak er op bepaalde links wordt geklikt. Google gebruikt deze informatie om rapporten over de website op te stellen. Met deze informatie kunnen wij de inhoud en het gebruiksgemak van de website verbeteren.

Informatie van Google Analytics is anoniem, er is dus niet te herleiden wie de bezoeker is en ook niet wat één bepaalde bezoeker precies heeft bekeken. Jouw informatie mag aan derden worden verschaft wanneer Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal nooit jouw eigen IP-adres combineren met andere gegevens.

Cookies verwijderen?

Wil je geen cookies meer opslaan op jouw computer? Je kunt je cookies het makkelijkst verwijderen via je browser. Hieronder vind je een lijst met de meest gebruikte browsers en een link naar de manier waarop je in die browser je cookies kunt verwijderen:

Wilp, 11 mei 2018