Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Papiervisjes / Oma weet raad – Papiervisjes

Oma weet raad – Papiervisjes

Papiervisjes in huis? Erg vervelend! Wat nu? Wil je liever niet direct een professionele ongediertebestrijder bellen, maar eerst zelf proberen de papiervisjes te bestrijden? Gebruik dan oma’s wijze raad en wie weet ben je over een tijdje van jouw papiervisjes af.

Oma weet raad – Papiervisjes

Slimme trucs tegen papiervisjes

Een optie is het aanschaffen van een kat. Een kat vindt het namelijk leuk om op papiervisjes te jagen. Vooral omdat de kat ook ’s nachts leeft, komen ze elkaar zeker tegen. Een lijmplank is ook een mogelijkheid om papiervisjes te detecteren. Wat ook tot de mogelijkheden behoort, is het gebruik van kiezelgoer. Dat is fijn poeder wat de beschermende laag van het insect aantast en waar ze uiteindelijk aan sterven.

Bestrijden met natuurlijke producten

Wil je ze liever op een wat natuurlijkere manier bestrijden? Probeer dan eens deze trucs. Stop een halve aardappel in een plastic zak en leg deze zak op een plek waarvan je denkt dat er papiervisjes zitten. Papiervisjes houden van zetmeel, vandaar dat ze op de aardappel afkomen. Door de plastic zak komen ze er niet meer uit en vang je ze erg makkelijk. Verder hebben papiervisjes een hekel aan pepers en ze houden ook niet van de geur van een laurierboom. Toch is de kans klein dat je met bovenstaande methodes alle papiervisjes bestrijdt.

Heeft oma echt gelijk?

Bovenstaande methoden zijn allemaal huis-, tuin- en keukentrucjes die heus wel de papiervisjes wegjagen, maar het valt te betwijfelen of ze echt te allen tijde effectief zijn met het bestrijden van papiervisjes. In feite los je een papiervisjesprobleem niet op door een kat in huis te nemen. De kat vindt de papiervisjes, maar zal ze niet allemaal bestrijden. Eigenlijk detecteert de kat ze enkel. Verder is de truc met de aardappel leuk bedacht, maar ook hiermee detecteer je de papiervisjes alleen en bestrijd je ze niet.

Professionele papiervisjesbestrijding

Heb je alles geprobeerd en nog steeds last van papiervisjes? Schakel dan een professionele ongediertebestrijder in. Professionals gebruiken middelen die voor de particulier niet verkrijgbaar en toegestaan zijn. Daarbij weten zij precies hoe en waar het papiervisje leeft. Op die manier bestrijden ervaren papiervisjesbestrijders papiervisjes snel en effectief.

Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!