Alleen gediplomeerde bestrijders
 Altijd eerlijk & transparant
 400.000+ tevreden klanten
Wij zijn bereikbaar! | Bel voor een afspraak
Bel direct 085-8001123
Home / Ovenvisjes / Ovenvisjesbestrijding

Ovenvisjesbestrijding

Als je ovenvisjes in je huis of bedrijfspand hebt ontdekt, wil je er natuurlijk zo snel mogelijk van af. Wij leggen je uit waarom het beter is om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen voor ovenvisjesbestrijding. Je wilt toch immers snel van de ovenvisjes af?

Ovenvisjesbestrijding

Ovenvisjes zelf bestrijden

Misschien heb je al een ovenvisjesspray of ovenvisjesval geprobeerd, maar heeft dit nog niet tot een goed resultaat geleid. Of heb je je voedingswaren verpakt in plastic, maar blijf je de ovenvisjes tegenkomen. Ovenvisjes bestrijden, is een lastige klus. De diertjes bevinden zich vaak op moeilijk bereikbare plekken en vaak zijn ze alleen ’s nachts te zien. Ze zitten tussen kieren en naden, onder plinten en achter behangranden. Als je ze toevallig opmerkt, schieten ze snel weg om een ander donker en warm plekje te vinden.

Bestrijdigsmiddelen tegen ovenvisjes

Dit maakt een ovenvisjesspray lastig in gebruik. Deze is namelijk het meest effectief als het op de diertjes zelf of op hun verblijfsplek wordt gespoten. Ook een ovenvisjesval is lang niet altijd doeltreffend, omdat je er vaak veel van nodig hebt om ovenvisjes permanent uit je huis te laten verdwijnen. De ovenvisjes die gevangen zijn, laten vaak veel eitjes achter, die enkele weken later alsnog uitkomen. Het gebruik van deze middelen kost dus niet alleen veel moeite, maar ook nog eens veel geld. En dit bespaar je jezelf liever.

Schadelijk voor je gezondheid

Ben je van plan zelf ovenvisjes te bestrijden? Lees dan eerst goed de gebruiksaanwijzing. Het gebruik van chemische middelen of huismiddeltjes is namelijk schadelijk voor je gezondheid. Het is dan ook belangrijk dat je deze op de juiste manier gebruikt. Het voordeel van professionele ongediertebestrijders is dat zij goed weten om te gaan met deze middelen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle schadelijke stoffen uit je huis verdwijnen wanneer wij je huis verlaten.

Professionele ovenvisjesbestrijding

Besluit je na het lezen om gebruik te maken van professionele ovenvisjesbestrijding? Dat is een goede keuze en bij ons ben je aan het juiste adres! Onze professionele ongediertebestrijders hebben al jarenlange ervaring in ovenvisjesbestrijding. Dit is voor ons inmiddels routinewerk! Naast dat het je veel geld en moeite bespaart, ben je ook nog eens snel van de ovenvisjes af.

Snel geholpen Bel onze bestrijder
  • Snel van je probleem af
  • Eerlijk & transparant
  • Vrijblijvend advies
  • Bestrijding door een vakman
  • Binnen 24 uur geholpen
085-8001123
Team van ongediertebestrijden.com Voordat je ophangt...
Onze bestrijders werken veelal alleen, hierdoor hebben zij meestal geen klantenservice. Soms kan het wat langer duren voordat zij opnemen. Wees geduldig en spreek desnoods een voicemail in of laat je terugbellen.

Géén haast? Wij bellen jou!