Mogen wij je helpen?

Ratten bestrijding in Oud-Beijerland
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0186 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Ratten bestrijden in Oud-Beijerland

Ratten moeten bestreden worden. Bij overlast laat je ze het best zo snel mogelijk bestrijden door onze professionele ongediertebestrijders uit Oud-Beijerland. Wij bestrijden dagelijks ratten voor bedrijven en particulieren in de wijde omgeving van Oud-Beijerland. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan binnen 24 uur voor je klaar met de oplossing voor jouw rattenprobleem. Ook als je in Numansdorp, Zuid-Beijerland of Klaaswaal woont, zijn wij dagelijks in de buurt. Wij hanteren een vaste, lage prijs en rekenen geen voorrijkosten. Neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur.

Rattensoorten

Ratten zitten overal. De bruine rat (ook wel Rattus Norvegicus) komt in Nederland vooral voor, maar tegenwoordig komt ook de zwarte rat (Rattus Rattus) steeds weer meer voor in ons land. Deze soort rat rukt op vanuit het zuiden en wordt steeds vaker gesignaleerd. Allebei de rattensoorten veroorzaken grote overlast in bewoond gebied. Met hun geknaag, richten ze grote schade aan en zijn ze de oorzaak van onhygiënische situaties.

Wat zijn de risico’s van een rattenplaag?

Een rattenplaag brengt een behoorlijk hoog risico met zich mee. Ratten richten schade aan die zeer gevaarlijke situaties veroorzaken. Niet alleen knagen ze aan verpakkingen, papier, isolatiemateriaal en textiel, maar ook aan kabels en leidingen. Hierdoor ontstaan kortsluitingen en storingen en zelfs brand. Los van deze praktische ongemakken en gevaren in huis, vormen ze ook een bedreiging voor je gezondheid. Ratten zijn namelijk dragers van ziekteverwekkers. Met hun urine en ontlasting verontreinigen ze voedsel en water, waardoor voedselvergiftiging optreedt. Wees voorzichtig met (oude) rattenkeutels. Wanneer je hier mee in contact komt, kan dit namelijk ernstige ziektes veroorzaken, zoals hersenvliesontsteking.

Heb jij last van een rattenplaag?

Van een echte rattenplaag is sprake wanneer ratten binnen de leefomgeving van de mens dringen en daar overlast en schade veroorzaken en als ze met hun aanwezigheid een bedreiging vormen voor de volksgezondheid. Hoe meer ratten, des te groter het risico. Bij een vermoeden van aanwezigheid van ratten neem je het best zo snel mogelijk contact op met een vakkundige ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele rattenbestrijding in Oud-Beijerland en omgeving

Zijn er ratten in jouw woon- of werkomgeving? Voorkom erger en neem zo snel mogelijk contact op met een professioneel bestrijdingsbedrijf uit Oud-Beijerland. Onze ongediertebestrijders uit Oud-Beijerland zijn dagelijks in de hele omgeving van Oud-Beijerland actief en zijn 24/7 bereikbaar. Ook als je in omliggende plaatsen van Oud-Beijerland woont, zoals Numansdorp, Zuid-Beijerland of Klaaswaal, staan wij binnen 24 uur voor je klaar om jou te verlossen van de rattenoverlast. Bel met ons telefoonnummer voor een afspraak binnen 24 uur of laat hiernaast je gegevens achter. Dan bellen wij jou direct terug!

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Oud-Beijerland, Goudswaard, Heinenoord, Klaaswaal, Mijnsheerenland, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Piershil, Westmaas, Zuid-Beijerland.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9484 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 9 minuten geleden
 • SSL beveiligde website