Mogen wij je helpen?

Bedwantsen bestrijding in Oud-Beijerland
foto van onze bestrijder Jan
Jan en zijn team staan voor je klaar.
Bel ons
0186 - 781123

Terugbelafspraak maken?

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

 • Specialist uit je buurt
 • Vrijblijvend advies
 • Vakkundige bestrijding
 • Geholpen binnen 24 uur
 • Zónder voorrijkosten
 • Keurmerk EVM
 • Keurmerk KPMB-IPM

Bedwantsen bestrijden in Oud-Beijerland

Bedwantsen, ook wel bedbugs genoemd, zijn de nachtmerrie van iedere reiziger. Enkele dagen of weken na je reis erachter komen dat je dit ongewenste souvenir hebt meegenomen, dat is niet fijn thuiskomen. Helaas is het dan al te laat: de bedwantsen zitten in en rondom je bed of (nog erger) in het bed van je kinderen. Iedere nacht word je meerdere malen gestoken en zit je onder de bultjes. Natuurlijk wil je de bedwantsen daarom zo snel mogelijk bestrijden. Wacht niet tot het erger wordt, maar neem direct contact op met onze professionele ongediertebestrijder uit Oud-Beijerland. Binnen 24 uur verhelpen wij jouw bedwantsenprobleem.

Waaraan herken ik bedwantsen?

Het is moeilijk om bedwantsen te vinden. Overdag verstoppen ze zich in de naden en kieren rondom je bed en in de spleetjes van je matras. ’s Nachts komen ze tevoorschijn, ze worden dan gelokt door jouw warmte en de koolstofdioxide die je uitademt. Ze bijten je en zuigen je bloed meerdere malen en keren dan terug naar hun schuilplaats om eitjes te leggen. Signalen van bedwantsen zijn meerdere, muggenbult-achtige bultjes op je huid die erg jeuken. Op de lakens zijn vaak donkerrode tot bruine stipjes te zien. Als je weet waar je moet zoeken, vind je eitjes en vervellingshuidjes van de bedwantsen in en rondom het bed. In ernstige gevallen zie je ook de bedwantsen zelf zitten in de naden en kieren bij je bed.

Bedwants internationaal

Een bedwants wordt in het Engels een bedbug genoemd. Andere namen voor de bedwants zijn wandluis of bedluis. In het Frans spreken we over een Punaise en in Spaanstalige landen heet ie Chinche. In Italië heet de bedwants Cimice. Hoe je ze ook noemt, bedwantsen zijn erg vervelend en zorgen voor enorme overlast en problemen. De enige effectieve oplossing voor een bedwantsenprobleem is om ze zo snel mogelijk te laten bestrijden door een vakkundige, ervaren ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele bedwantsenbestrijding in Oud-Beijerland en omgeving

Het bestrijden van bedwantsen is een ingewikkeld en zeer precies werk. Laat dit dan ook doen door een ervaren vakman. Onze ongediertebestrijders uit Oud-Beijerland hebben deze expertise in huis en weten hoe ze de bestrijding van bedwantsen aan moeten pakken. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar en staan we binnen 24 uur bij jou op de stoep. Schakel nu professionele hulp in van onze professional uit Oud-Beijerland. Wij bestrijden dagelijks bedwantsen. Ook in de plaatsen Nieuw-Beijerland, Piershil en Goudswaard zijn wij dagelijks actief. Bel ons voor een afspraak binnen 24 uur of laat je gegevens achter, dan bellen wij jou terug.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Oud-Beijerland, Goudswaard, Heinenoord, Klaaswaal, Mijnsheerenland, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Piershil, Westmaas, Zuid-Beijerland.

De beste bestrijder

 • Ruim 32.000 tevreden klanten
 • Al 9482 afspraken gemaakt
 • Laatste afspraak 2 minuten geleden
 • SSL beveiligde website