Mogen wij je helpen?

Papiervisjes bestrijding in Oosterwolde
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0516 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Papiervisjes bestrijden in Oosterwolde

Ze zitten tussen je post, achter het behang, tussen naden en kieren, in kartonnen dozen; het zijn de papiervisjes die je huis teisteren. Je wilt zo snel mogelijk van deze beestjes af, maar hoe? Door onze vakkundige en professionele ongediertebestrijders in te schakelen! Woon je in Oosterwolde of omgeving, zoals Haule, Haulerwijk of Waskemeer? Wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Bel met ons telefoonnummer of laat je direct door ons terugbellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Papiervisjes, wat zijn dat precies?

Dat papiervisjes van papier houden, deed de naam je al vermoeden. In boekenkasten en in dozen op zolder bijvoorbeeld kom je ze veel tegen. Ze bewegen als een soort visjes en zitten vaak tussen boeken; daarom worden ze ook wel boekenvisjes genoemd. Ze hebben zes pootjes en twee grote sprieten op hun kop. Ze worden ongeveer vijftien millimeter groot. De beestjes hebben een bruine kleur met een zilverglans. Dit komt door de schubben op hun huid.

Waarom heb ik papiervisjes in huis?

Huizen zijn tegenwoordig goed geïsoleerd en goed verwarmd, steeds vaker door vloerverwarming. Dit vinden de papiervisjes heerlijk. Ze verschuilen zich vaak in donkere, warme en droge plekken. De papiervisjes eten cellulose uit plantaardige vezels, zoals karton, katoen, behang en papier. In archieven en musea richten ze erg veel schade aan en dit loopt enorm ‘in de papieren’.

Het bestrijden van papiervisjes

Het is niet makkelijk om papiervisjes te bestrijden. Laat dit daarom over aan een gediplomeerde en erkende ongediertebestrijder bij jou uit de buurt. Deze beschikt over de juiste apparatuur en bestrijdingsmiddelen om een goede bestrijding uit te kunnen voeren. Daarnaast adviseren ze jou over aanvullende maatregelen die je nemen moet tegen de papiervisjes.

Professionele papiervisjesbestrijding in Oosterwolde en omgeving

Last van papiervisjes? Neem dan direct contact op met onze professionele en erkende papiervisjesbestrijders uit Oosterwolde. Wij hanteren een vast, laag tarief en rekenen geen voorrij- of spoedkosten. Onze lokale ongediertebestrijders zijn 24/7 bereikbaar. Woon je in Oosterwolde of omgeving, zoals Haule, Haulerwijk of Waskemeer? Wij staan binnen 24 uur bij je op de stoep. Neem dus direct contact met ons op of laat je direct terugbellen door onze papiervisjesbestrijders uit Oosterwolde.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Oosterwolde, Appelscha, Bakkeveen, Donkerbroek, Een West, Fochteloo, Haule, Haulerwijk, Hoornsterzwaag, Jubbega, Langedijke, Makkinga, Nijeberkoop, Oldeberkoop, Ravenswoud, Waskemeer, Wijnjewoude.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9284 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 15 minuten geleden
  • SSL beveiligde website