Mogen wij je helpen?

Mieren bestrijding in Oosterwolde
Jouw ongediertebestrijder staat voor je klaar.
Bel ons
0516 - 781123

Terugbelafspraak maken?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Direct contact!

  • Specialist uit je buurt
  • Vrijblijvend advies
  • Vakkundige bestrijding
  • Geholpen binnen 24 uur
  • Zónder voorrijkosten

Mieren bestrijden in Oosterwolde

Overal komen mieren voor. In huis, maar ook in je tuin of tussen je bestrating heb je al snel last van een ware mierenplaag. Via hun gebouwde nest, lopen ze via een vaste route naar voedsel. Zo heb je al snel overlast van deze mierenkolonie en daarbij is het ook onhygiënisch. Wanneer je van dit probleem af wilt, bieden wij jou de perfecte oplossing. Woon je in Oosterwolde of omgeving, zoals Haule, Haulerwijk of Waskemeer? Wij staan binnen 24 uur voor je deur en hanteren geen voorrij- of spoedkosten. Daarnaast hanteren wij een vast, laag tarief. Wij zijn 24/7 te bereiken, dus bel direct!

Een mierennest

De mierensoort die in Nederland het vaakst voorkomt, is de Tuinmier of de Zwarte wegmier. Deze mierensoorten leven in grote kolonies en bouwen hun nest in de grond. Ondergronds bouwen ze een enorm stelsel van gangen en kamers. De koningin van de mieren zit diep in het nest. Haar enige taak is het leggen van eitjes. De werkstermieren gaan op zoek naar voedsel. Ze maken geursporen naar de plaatsen waar ze voedsel vinden. Je ziet mieren dan ook vaak in lange rijen achter elkaar aan lopen.

Het zelf bestrijden van mieren

Van mierenlokdoosjes tot piepertjes in de tuin, er is veel te verkrijgen voor de particulier om de mieren zelf te bestrijden. Echter is de werking hiervan niet gegarandeerd. Een mierennest houdt pas op te bestaan als de koningin dood is. Om dit bereiken is een grondige, professionele mierenbestrijding aan te raden. Laat een professionele mierenbestrijding bij voorkeur uitvoeren door een gediplomeerde ongediertebestrijder uit de buurt.

Professionele mierenbestrijding in Oosterwolde en omgeving

Wil jij het mierennest in je tuin laten bestrijden door een professional? Aarzel dan niet langer en bel direct met onze vakkundige ongediertebestrijders uit Oosterwolde. In Oosterwolde, maar ook in Haule, Haulerwijk of Waskemeer bestrijden wij binnen 24 uur de mieren bij jou thuis. Wij hanteren een vast, laag tarief voor een mierenbestrijding en rekenen geen voorrijkosten. Neem vandaag nog contact met ons op! Of laat je direct terugbellen, wij zijn 24/7 bereikbaar.

De volgende plaatsen zijn ook bereikbaar

Oosterwolde, Appelscha, Bakkeveen, Donkerbroek, Een West, Fochteloo, Haule, Haulerwijk, Hoornsterzwaag, Jubbega, Langedijke, Makkinga, Nijeberkoop, Oldeberkoop, Ravenswoud, Waskemeer, Wijnjewoude.

De beste bestrijder

  • Ruim 32.000 tevreden klanten
  • Al 9267 afspraken gemaakt
  • Laatste afspraak 0 minuten geleden
  • SSL beveiligde website